Egészség webáruház

Ha valaki rá talál a Regenorra............és

szerző:  - kategória: Egészség - dátum: 2017 October 28. -

Forrás  Molnár Eszter

Gondolom,MINDENKI tisztában van vele,aki elkezdi ezt a diétát,hogy ez NEM FOGYÓKÚRA!!!!!!!!!!!!!!

Hanem egy epe és májtisztító,sejtszinten méregtelenítő,lúgosító candida kúra program!!!!!!!!!!!!!
Ezért NE legyen elvárásotok a fogyás,pláne nem a programozott ütemű!!!!!!!!!
Akkor ugyanis csalódni fogtok!!!
A mi kis csodaitalunk,és a kiegészítők feladata ugyanis a testünk harmonizálása! A rosszul,vagy egyáltalán nem működő testi programok helyreállítása.
Ahogy elkezdjük fogyasztani a Regenorunkat,beindul a lerakódott,elraktározott méreganyagok kiürítése a sejtközötti állományból! Így el sem tudjátok kerülni ezt a folyamatot,tehát a körméret csökkenése minden testrészen/kar,derék,combok,csípő,még az arcunkon,nyakunkon is/ megtörténik.
De lehet,hogy a mérleg nem mutat ilyen drasztikus fogyást,sőt akár az első hetekben,hónapokban semmit! NO PROBLEM!!!!!
Tudnotok kell,hogy ilyenkor nagy munka folyik odabenn a szervezetben,szegény kis regenorunk éjt nappallá téve azon munkálkodik,hogy gyógyuljunk,és amit évtizedeken keresztül rongáltunk,pusztítottunk,azt rendbe tegye!
A legnagyobb probléma,hogy a legtöbben nem értitek a méregtelenítés jelentőségét!!!!
Ugyanis NEM ELÉG ennek TESTI SZINTEN megtörténnie,a lelki részét is el kell végeznünk,hogy a siker teljes legyen!!

Nézzük először a TESTI szintű nagytakarítást!
-A Regenor kúrának megfelelően kezdünk el étkezni,vagyis elhagyjuk a rengeteg problémát okozó tejtermékeket,az olajos dolgokat,mindent,ami erjed,rothad a belekben,ami gázosít,ami eteti a candida gombákat.
A gyümölcsben lévő fruktóz egyenes út az elhízásig,ez az ,amit zsírként raktároz a szervezetünk,és amitől szinte lehetetlen megszabadulni! A cukrok,péksütemények,csokoládék,cukor-függőséget okoznak,a mi társadalmunk teljesen rabja ennek,az étkezéseink abszolút szénhidrát,cukor-központúak!
Ezeket is elfelejtjük a kúra alatt,a colával,és társaival egyetemben.
Az alkohollal nemcsak az a baj,hogy cukorra bomlik,ezért eteti a gombákat,de ugye tudjuk,hogy emberi roncsokat termel a pusztító erejével. Ráadásul 1-2 pohárnyi alkohol elfogyasztása oly mértékben terheli meg a májat,hogy napokig nem tud más mérgek semlegesítésével foglalkozni,mert leköti az energiáját az alkohol.
Szénsavas ásványvizeket,sőt ásványvizeket se igyunk!!!
A szénsav puffaszt,tágítja a beleket,rossz közérzetet okoz,savasítja a szervezetet,márpedig mi itt éppen lúgosítani próbálunk!
Az ásványvizekben lévő szervetlen ásványi sókkal pedig nem tud mit kezdeni a szervezetünk,hiszen úgy lettünk megteremtve,hogy csak a növények által fotoszintézis útján szervetlenből szervessé átalakított ásványi sók tudnak beépülni,felszívódni a testünkben!
Az ásványvizeknél azt figyeljétek,hogy ha megnézitek a benne lévő ásványi anyag tartalmat,ez 20-60 gr.-ig jótékony hatású nekünk. Ha ennél magasabb ez a szám,akkor kuka!!!! Mert az már szív és érrendszeri problémákat,érszűkületet,trombózist,és testszintű meszesedést okoz!!! 
De van megoldásunk,ha ebben is tudatosan gondolkodtok! A cégünk palettáján megtaláljátok a fordított ozmózis elvén működő,NASA által kifejlesztett víztisztítót!! Nagyon baráti áron!!!
Azt se felejtsétek el,hogy ez ugyan egy magyaros diéta,de semmiképpen nem arról szól,hogy egész nap cupákokat,és csülköket falunk!!!!!!
Ez ugyanis NEM húsdiéta,hanem ZSÍR diéta!!!!!!
Az állati eredetű fehérjéket lassan bontja le a szervezet,ráadásul erőse savasít,a benne lévő húgysav súlyos izületi elváltozásokat okoz,köszvényre hajlamosít,ezért csínján bánjunk a mennyiségével!A zsíron van a hangsúly a diétánkban,húst max. heti 1-2 alkalommal együnk!
Természetesen a töpörtyűt,szalonnát zsírként tartjuk nyilván!

 

És most jöjjön pár mondat a LELKI MÉREGTELENÍTÉSRŐL!!!


Amikor arról panaszkodtok,hogy nem indul be a fogyás..felsorolok pár dolgot,ami megakadályozza a tökéletes méregtelenítést!
Ugye,tisztában vagytok vele,hogy a testünk kb. 70%-a víz???
Vagyis elméletileg gyönyörűséges vízkristályokból állunk..
Eredetileg tökéletesre lettünk tervezve! 
És akkor jövünk mi,és a következő cselekedeteinkkel leromboljuk ezt a tökéletes művet,ami aztán testi szintű megbetegedéseket okoz!
-Panaszkodunk..szorongunk
-Hitetlenek vagyunk
-Megsértünk másokat
-Gyűlölködünk
-Kritizálunk folyton folyvást
-Haragot tartunk
-Nem szeretjük sem önmagunkat,sem másokat
-Féltékenykedünk mindenre,mindenkire
Ha magunkba nézünk,kb. egy perc alatt az EGO-nak olyan 600 gondolata van.. Mindenki eldöntheti maga,hogy ebből mennyi az építő jellegű,pozitív!!!!!!!
Ami pedig nem pozitív,az első körben a MI SAJÁT vízkristály készleteinket alakítja át,mégpedig úgy,hogy evvel testi szintű elváltozásokat okozunk magunknak.
Ha pl. folyamatosan ítélkezünk,kritizálunk,sértve érezzük magunkat,duli-fulik vagyunk,abban a pillanatban ezek a csodálatos kristályok szörnyű,borzalmas,felismerhetetlen módon átalakulnak,és már fáj is a fejünk,folyamatosan beteg valamink,ha valaki pl. sokat becsmérel másokat,annak tutira a torokcsakrájával történik majd valami.. Mandula,torok gyulladás,kaparó torok,stb.. DÍCSÉRJETEK!!! Tegyetek jót MINDENKIVEL!!!!
Tehát ne felejtsétek el,hogy bármilyen,akármilyen apró negatív gondolatotok van,ELSŐ KÖRBEN MINDIG SAJÁT MAGATOKAT BETEGÍTITEK MEG VELE!!!
Arról már nem is beszélek,hogy energetikailag EGYek vagyunk,csak a 3D-s világban látszódunk külön testben.. ezért amikor van egy gondolatunk,az egész emberiséget eléri,és ezért bizony felelősek vagyunk!!! Mindent visszakapunk,a jót és a rosszat is!! 

Érdemes feltenni a kérdést magunkban,és őszintén válaszolni rá:
-Betartom-e a kúra szabályait?
-Biztosan nem eszem tiltólistás ételt?
-Nem vagyok-e gluténérzékeny,ami miatt esetleg nem indul be a fogyás?
-Eleget/napi 2-4liter vizet/ iszom?
-Szedek-e valami olyan gyógyszert,ami hatástalanítja a méregtelenítést?
-Megeszem-e az étkezésenkénti 3-5 dkg zsírt,ami a diétánk lényege?
-Esetleg pajzsmirigy alulműködésem van-e?
-A vércsoportomnak megfelelő módon étkezem-e,természetesen csak a kúrába illő ételeket fogyasztva?
-Beszedem-e a kúrához nélkülözhetetlen vitaminokat,ásványi anyagokat?
-Nem eszem-e túl sok szénhidrátot? A gabonákkal,lisztekkel,tésztákkal csínján bánjunk,nem segítik a fogyásunkat!!

Ugye,tudjátok,hogy az "A " vércsoportúak számára a kúra akkor lesz sikeres,ha szedik a Digest complexet,mert hiányzik a lipáz nevű zsírbontó enzim a szervezetükből.. márpedig ez egy zsírdiéta!!!!De a többi vércsoportnak is megvan a gyenge oldala,bizonyos élelmiszer csoportokhoz nincs lebontó enzim a testükben.. ezért Szigfrid kötelezően ajánlja a Digest complexet!! Mindenkinek!!

Ha valaki rátalál a Regenorra,és belevág ebbe a fantasztikus életmód változásba,onnantól legyen minden pillanat tudatos!!!
Vagyis:
Ha valaki rátalál a Regenorra,és belevág ebbe a fantasztikus életmód változásba,onnantól legyen minden pillanat tudatos!!!
Vagyis:
-Tartsuk be zéró toleranciával az étkezési szabályokat,NE EGYÜNK tiltólistás dolgokat,mert minden egyes ilyen falatka 2 hétre megállítja a fogyást,és persze 1 üveg Regenor ment a kukába..

-A jól megválasztott,hiteles szponzorunktól kérjünk személyre szabott segítséget,mivel is egészítsük ki a kúránkat! Ezeket pedig szedjük is be!!
Ne feledjük,a rossz állapotban lévő,mérgekkel teli szervezetből nemcsak a salakanyagokat kell kiürítenünk/ Regenor /,de a vitamin,ásványianyag,nyomelem készletünket is fel kell töltenünk/ Immun Supréme,D3K2,Green multi,MSM-C,stb./
Plussssz a tisztítási folyamamatokat is el kell végezni,vagyis megszabadítani testünket a parazitáktól,candidáktól /Para cleans,Candida cleans./
A kúránkat érdemes egy 10 napos béltisztító programmal kezdenünk-Intestinal Cleansing Program-,amivel olyan évtizedek óta ki nem ürülő bélsárt tudunk eltávolítani,ami akár 3-6 kilótól is megszabadíthat bennünket!Jól jön ez a kúra elején,erősen motiváló hatású! 
-Higgyünk a termékek gyógyító erejében,és csináljuk rendületlenül,pozitívan a kúrát,élvezve minden percét!
-Ne káromkodjunk,ne szidjunk,ne sértegessünk,ne szorongjunk,aggódjunk,pánikoljunk,mert ezzel ellene dolgozunk a méregtelenítésnek!
Ha rossz a hangulatunk,morcosak vagyunk,tudom javasolni,hogy hallgassunk meg egy lélekemelő zenét,ami számunkra kedves,megnyugtató,vagy felpörget! Persze,nem havy metált javasolnék erre a célra.. 

-Ne stresszeljünk,mert avval is savasítjuk a szervezetet,és stressz esetén kipárnáz bennünket a felsőbb énünk.. vagyis nem enged fogyni egy dekát se.. !!!
Összefoglalva tehát:
-Válassz egy szuper szponzort,kérj személyre szabott segítséget,termék ajánlást!
Ha bármi problémád van,ő az első,akit hívnod kell!!!
Persze,a magánéleti problémáidat nem fogja megoldani,és helyetted a kúrát sem tudja betartani!  De az étrendet,a méregtelenítést segítő termékeket ő fogja ajánlani,és neki mond el azt is,ha gyógyszereket szedsz,hiszen a kemikáliákkal ellene dolgozol a méregtelenítésnek. Amikor nem fogysz,lehet,hogy a háttérben ott egy olyan Általad szedett gyógyszer,ami hízlal,és felborítja a hormonháztartásod,ezért sem fogysz!!!
-Szedd be az ajánlott termékeket!
-Tartsd be az ajánlott étrendet!
-Legyél pozitív,MINDENBEN!!!
-Változz meg szeretetből,és elmúlnak a betegségeid! 

Ha szeretnél belekezdeni,de még nincs mentorod,keress bátran  20 400 552

 

 

Molnár Eszter fényképe.

Utoljára frissítve: 2017 October 28.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>