Egészség webáruház

Allergia

szerző:  - kategória: Egészség - dátum: 2017 August 29. -

Nyakunkon az allergia szezon!!!! De ne aggódjatok,van megoldás! 
ALLERGIA TÜNETEI, KEZELÉSE
Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója, olyan anyagokra, amelyek az egészséges embernél semmilyen reakciót nem keltenek.
A leggyakoribb allergének a pollen (pl. parlagfű), élelmiszerek, gyógyszerek, állati szőrök, poratka, nehézfémek. A klasszikus allergia elsődleges oka az az immunreakció, amelyben hízósejtek és IgE antitestek vesznek részt.
Bármilyen anyagot, ami antitest-termelést vált ki, antigénnek nevezünk.
Azokat az anyagokat pedig, amelyek antitest termelést és további immunreakciókat (allergiás reakció) váltanak ki, allergéneknek nevezzük. Minden allergén egyben antigén is. Az elmúlt évtizedekben az allergiás megbetegedések előfordulási gyakorisága ijesztő ütemben nőtt.
Ma Magyarországon felső légúti allergiában érintett a lakosság 15-25 százaléka, a legkülönbözőbb bőrallergiák minden ötödik ember életét keserítik meg. Mivel egy-egy betegnél többfajta túlérzékenységi reakció is megjelenhet, így ezek a számok részben fedik egymást - ezek alapján a magyarországi allergiások számát általában harminc százalék körülire becsülik.
Számos vizsgálat kutatja, hogy egyéb okok, - genetikai hajlandóság, stb. mellett - az allergiás esetek gyakorisága mennyire függ az illető ország fejlettségétől, iparosodott, városias voltától, lakóinak fogyasztási szokásaitól.

ALLERGIA ELLEN ÉS MEGELŐZÉSRE AJÁNLJUK:
Olajfalevél kivonat - 3x2-4 kapszula/megelőző jelleggel 3x1
Coral Calcium termékek - 3x2-4 kapszula/megelőző jelleggel 3x1
Probiotikum/SCD Herbal,vagy Flóra pusz
Grapefruit csepp - napi 30-50
C-vitamin - nagy adagban napi 5000-10000 mg kb. 1-2 hétig az allergiás időszak előtt, de ha már jelentkezik az allergia, akkor is elkezdhető!
Reg-enor diéta
Napi 2-3 liter lúgos víz ivása, kevés állati fehérje, és a tej, tejtermékek teljes elhagyása!

/forrás: Dr.Bagi Gabriella/

Molnár Eszter fényképe.

Utoljára frissítve: 2017 August 29.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>