Egészség webáruház

Hajhullás a Reg-enor kúra alatt és után....

szerző:  - kategória: Egészség - dátum: 2017 August 31. -

Forrás :  Molnár Eszter

 

 

A hajhullásról...hajtáplálásról a regenor kúra alatt,kúra után !!!!!

A Reg-enor kúra alatti hajhullás oka általában egy tisztulási folyamat, azaz az enervált, toxikus anyagokkal teli hajhagymák és hajszálak hullanak ki, majd ha a megújuláshoz elegendő tápanyagok rendelkezésre állnak, elindul a új hajhagymák képződése és a hajnövekedés.
Mivel a roncsolt,sérült hajszálak befelé nem tudnak eltávozni, kihullanak,és helyettük új,egészséges hajszálak nőnek! Hajszálaink vitalitásáért kiváló Ökonet termékeket mutatok be Nektek!!!
Együtt alkalmazva gyönyörű,egészséges hajkoronát kapunk cserébe!!
Mivel is tudod segíteni, hogy újra egészséges, szép hajkoronád legyen?
Mivel tápláljuk a kúra alatt is meggyengült hajhagymákat és hajszálakat?
Nemcsak a sampon helyes megválasztása a megoldás, hanem a bevitt táplálék, az életmódunk és ha szükséges a vitamin és ásványi anyag pótlás is./B-komplex,Immun supréme alga,Lecithin/.

Figyeljünk oda, hogy a samponunk ne kőolajszármazékok és adalékanyagok keveréke legyen, de sok zöldséget és ha kell organikus multivitamint is fogyasszunk..
BIOCOM HAJSAMPON
Természetes, növényi hatóanyagai serkentik a hajnövekedést, táplálják a hajhagymákat, erősítik a hajszálakat, letisztítják a fejbőrt, csökkentik a túlzott zsírosodást, segítik a bőrlégzést.
82 % ORGANIKUS ÖSSZETEVŐK
Növényi hatóanyagai:
- rozmaring: ekcéma, pikkelysömör, túlzott zsírosodás kezelésére
- csalán: hajhullás, kopaszodás, túlzott zsírosodás, korpásodás kezelésére
- körömvirág: ekcéma, koszmó, pattanás, gyulladt bőr kezelésére ajánlott
- borsmenta: viszketés és fájdalomcsillapító, izomlazító hatású.

Intenzív panaszkezelés
BIOCOM HAJKENCE-HAIR NICE
A Hair Nice haj és fejbőr regeneráló krém („Hajkence”) kúraszerű használata, valamint a feltárt okok alapján összeállított belső terápia nagy segítséget adhat a panaszok eredményes kezeléséhez.

Növényi hatóanyagai - jojoba, szőlőmag, homoktövis, karotta, rozmaring, borsmenta, geránium, cédrus, csalán, ginseng - hatnak a bőrre, a bőr alatti szövetekre, a hajhagymákra, ezáltal az egész hajállományra.
Következmény:
feltöltődnek a fejbőr ásványi-anyag és vitamin raktárai, kitisztulnak a fejbőr alatti szövetek, helyreáll a vér és nyirokkeringés, optimális lesz a hajtermelés, ezért hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, foltos hajhullás, korpás, viszkető fejbőr intenzív kezelésére ajánlott.
Használata javasolt:
hajhullás kezelésére, kopaszodás megelőzésére, az elvékonyodott szálak táplálására, a haj tömegének javítására. Korpásodás, baktérium, gomba okozta fejbőrpanaszok esetén jótékony hatású. Túlzott fejbőrzsírosodás esetén kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek működését. Érzékeny, irritált, viszkető, száraz, pattanásos fejbőr esetében méregteleníti, fertőtleníti, hidratálja, nyugtatja a bőrt. A fejbőr vér- és nyirokkeringését élénkíti
Kezelési útmutató:
A megfelelő mennyiségű krémet hajmosás előtt, száraz fejbőrre vigyük fel, majd finoman masszírozzuk be. Háztartási fóliával befedjük, törölközővel 20-30 percig „dunsztoljuk”. Ezt követően kétszer mossunk hajat a higított Hair Nice Samponnal, szükség esetén alkalmazzuk a Hair Nice hajbalzsamot.
BIOCOM HAJBALZSAM

A Biocom hajbalzsam festett, száraz, nehezen fésülhető, töredező, kinyílt végű, gubancolódó, fénytelen haj esetén nélkülözhetetlen.
A szőlőmag-kivonatot, csalánt, zsályát, kókusztejet tartalmazó készítmények a haj kettévált végét "bevarrják", erősítik a haj szerkezetét, táplálják a hajrostokat, tükörsimává varázsolják annak felületét.
Természetes hatóanyagainak köszönhetően védelmet nyújt a vegyi kezelések és a gyakori mosás károsító hatásaival szemben. Az ilang-ilang illóolaj „harmonizáló”, a grapefruit illóolaj fiatalító hatása különleges élménnyé teszi a hajápolást.
Alkalmazás: A Hair Nice hajsamponnal megmosott, alaposan leöblített hajon egyenletesen oszlassuk el a szükséges mennyiségű balzsamot, majd 2-3 perc múlva öblítsük le.
A Biocom Hajbalzsam várható hatásai
A haj kettévált végét "bevarrja",
erősíti a haj szerkezetét,kívül - belül intenzíven táplálja a hajrostokat, simává varázsolja a hajszálak felületét.
Gyógynövényismeret (szőlőmag, csalán, zsálya, jojoba, kókusztej, ilang-ilang, grapefruit, jázmin, szegfűszeg)

Mindenkinek javaslom,hiszen a Regenor kúrával együtt így leszünk újra kívül -belül egészségesek,és minden sejtünk megújul újra!
Ha érdekelnek a termékek,keress a 25% kedvezményes vásárlás miatt!!

 

20 400 5552

 

Molnár Eszter fényképe.

Utoljára frissítve: 2017 August 31.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>