Warning: fopen(/home/algamann/domains/algalife.hu/system/cache/cache.blog_article.2.0.3b247eecb09651cd283a1b1e98d8fd99.1714045305): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/algamann/domains/algalife.hu/system/library/cache.php on line 32Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/algamann/domains/algalife.hu/system/library/cache.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/algamann/domains/algalife.hu/system/library/cache.php on line 36 A FOGYÁSRÓL........

Egészség webáruház

A FOGYÁSRÓL........

szerző:  - kategória: Egészség - dátum: 2017 September 01. -

Forrás Molnár Eszter

 

A fogyásról... 
Szabó Szigfrid tanácsa arra az esetre,ha nehezen tudunk megszabadulni a súlyfeleslegünktől! 
" Kezd el szedni a DIGEST COMPLEXET ha a pénztárcád engedi ,mert ez a készítmény minden fontos enzimet tartalmaz ami fokozza zsírégetést a zsigerekben!" 
Főképp azoknak lehet nagy segítség,akiknek a hasáról mennek le nehezen a kilók! 
Hatalmas erővel segíti a fogyás folyamatát!! 

"A"vércsoportúaknak,laktózérzékenyeknek,gluténérzékenyeknek mindenképpen javasolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Az "A"vércsoportúak vega étkezésre preferált emberek,nagyon kevés zsírbontó enzim van a szervezetükben. A Regenor kúra alatt pedig sok zsírt fogyasztunk,ezt ők csak zsírbontó enzim bevitelével/ Digest Complex tartalmazza!!!!/ tudják megemészteni. 
A születetten kék szemű emberek általában laktózérzékenyek,nekik is ajánlott a Digest complex,nemcsak a kúra mellett!!! 
Akkor pár szót a készítményről: 
Az enzimek biokatalizátorok : gyorsítják az emberi szervezetben lejátszódó kémiai reakciók sebességét! 
A DIGEST COMPLEX termék tartalmazza a főbb emésztőenzim-csoportokat,amiláz,proteáz,lipáz,észteráz,peptidáz,nukleáz,elasztáz,kollagenáz,tripszin és a kimotripszin. 
Vagyis magyarul tartalmazza a zsír,fehérje,szénhidrát,stb.. lebontásához szükséges enzimeket. 
Ha valakinek emésztési problémái vannak,az mindig valamilyen enzim hiánya! 
MINDENKINEK JAVASLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Főzés ,melegítés hatására az enzimek elpusztulnak az ételekben. Innentől kezdve tökéletlen a táplálék lebontása.. Erjedni,rothadni kezd a belekben,hosszú időn keresztül ott tartózkodva,és ez rosszulléteket,méreganyagok termelődését,hízást okoz. 
Fontos tudni ,hogy az idő előtti öregedésnek elsősorban enzimhiány az oka! 

CANDIDA CLEANSE + NATU-LAX= Nagyágyú a fogyás beindítására!!!!!!! 
Ha valakinek sokáig nem indul be a fogyása,ott valószínű,hogy nagy számú candida/gomba/ törzs nehezíti a folyamatot. Néha olyan nagy területet zárnak el a bél traktusaiban ezek a gombatenyészetek,hogy pusztán a Regenor nem elegendő az elpusztításukhoz. 
Ilyen esetekben javasolja Szigfrid a Candida Cleanse+ Natu-lax combót,amelyet a Regenor mellé kiegészítésként szedjünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
A Candida cleanse rendkívül erős hatóanyag tartalmú gombaölő termék,elpusztítja a fogyást akadályozó gombákat,a Natulax/növényi hashajtó/ pedig kiüríti az elpusztult gombákat a testből. 
Ez a két termék együtt elképesztően hatásos,és akiknek hosszabb ideje stagnál a fogyása,vagy nem indul be hetek alatt sem,mindenképpen javaslom,a pozitív hatása elsöprő erejű. Olyan reménytelen esetekben is elindította a fogyást,amikor hónapokig nem mozdult a mérleg mutatója,bár zéró toleranciával betartott a kúrázó minden szabályt. 
A kúrát ilyen szélsőséges esetben hónapokon keresztül érdemes folytatni. 
Ha elakadtál a fogyásban,ne ess kétségbe,ez a két termék együtt megoldás lehet a problémádra!/Bár ne felejtsük el,hogy a Regenor ugyebár nem fogyókúrás szer!!!/ 
Amikor valaki belekezd a Regenor kúrába,avval el kell hogy fogadja a diéta alapszabályait,megkérdőjelezhetetlenül!!!! 
Szabó Szigfrid,magyar Géniusz díjas feltaláló hosszú éveken át dolgozott azon,hogy egy olyan epeműködést serkentő italt fejlesszen ki,amely Mindenki számára egyaránt fogyasztható. 

Mivel a túlsúlyunkat a stressz,a rossz étkezési szokások,a negatív gondolatok okozzák,szervezetünkben az évek során elszaporodnak a candida gombák,elsavasodik az emésztési rendszerünk.. 
Ezért a regenor kúra egy candida kúra is egyben!!!! 

A diétához tartozik egy szigorú étrend tehát,amely sok év alatt finomodott olyan pontossá,ahogy ti ma azt megismeritek! Tehát nem eszünk eme pár hónap alatt olyan ételeket,amik erjednek,rothadnak,ecetesek,olajosak,édesek,nem iszunk alkoholt,nem eszünk élesztős dolgokat./kivéve a kenyér,de az élesztőgombák miatt pirítva fogyasztható csakis!!!!/ 
Amit ebben a tiltólistában találtok,NE kérdőjelezzétek meg!! Nem vagyunk tudósok,feltalálók,fogadjuk el,hogy amit szabó Szigfrid ebbe a listába sorol,annak ott a helye!!! 
Megkérlek Benneteket,NE PRÓBÁLJÁTOK MEG HELYETTESÍTENI semmivel ezeket az ételeket!!! 
Vegyük hát a tejet,ami sokak számára kardinális kérdés a diéta során! 
Evidens,hogy állati eredetű tejterméket nem fogyaszthatunk! 
Ennek pótlására ugyebár ott lenne a rizstej és a kókusztej.. 
/ A szója,mandula,zabtej alapból tiltott!!/ 
A rizs és a kókusztejjel a következő a helyzet! Sajnos ellenőrizhetetlen,hogy az otthonotokban milyen tejet tesztek a kávétokba.. Sem Szigfrid,sem a szponzorotok nincs ott,hogy átnézze,mit is tartalmaz pontosan az a "tej"! pláne,ha még nem is magyar nyelvű a leírása! 
Vagyis,NAPI RENDSZERESSÉGGEL fogyasztotok olyan ételt,ami cukrot,olajat tartalmazhat!!!!!!!!!!!!!! 
Itt a hangsúly a napi bevitelen van,hiszen aki kávézik,ezt napjában többször is megteszi! Sőt! Aki a diéta elején nem tud lemondani a tejről,az általában extra nagy adaggal önti a fehér "KITUDJAMICSODÁT" a cofffííííjába! És akkor panaszkodtok a szponzornak,hogy nem indult el a fogyás.. és írjátok fel a Regenoros oldalakra is,mások kedvét is elvéve ettől a fantasztikus terméktől.. :( 

A kilók apadásának megállásához ELÉG KÉT HETENTE EGY TILTOTT FALAT,vagy egy korty növényi olajat tartalmazó "tej",és abban a hónapban nincs fogyás!!!!!!!! 
Képzelhetitek,mi történik,ha naponta többször ilyen tejet isztok!!! 
Ha tiltott összetevő van benne,candida gombákkal szórjátok tele a testetek másodpercek alatt,és odaveszett 2 hét munkája,1 üveg Regenort kidobtatok az ablakon!! 
Vegyétek hát nagyon komolyan!! 
A feltaláló tehát azt javasolja,és én is,hogy KERÜLJÉTEK ezeket a tejeket,ha nagyon ritkán szeretnétek egy kávét meginni vele,akkor is csak a házilag készített változatát! Ha a kérés ellenére isszátok,és leáll a fogyásotok.. hát Ti okozzátok magatoknak.. 
Nem érdemes kibúvókat keresni,és helyettesítőket! Ha megszegjük a szabályokat,a kúra nem fog működni!!!!!!! CSAK ZÉRÓ TOLERANCIÁVAL MŰKÖDIK 100 %-BAN,ezt fogadjátok el!!!!!!!! 
Mint már többször leírtam az oldalon,én a szigorú szponzorok közé tartozom! 
Lehet,hogy úgy tűnik,ezért kisebb a választék,amiből ételeket készíthetünk,de így is marad pár ezer recept.. :P 
Én azt javasolnám,hogy inkább biztosra menjünk.. ne most kísérletezzetek mindenféle paleo csodával.. EZ REGENOR KÚRA!! Ne ötvözzétek más kúrákkal,mert nem fog sikerülni a méregtelenítés. 
Ami még nagyon fontos!! 
Lehet,hogy sokan azt mondjátok.. nekem működött rizstejjel ,kókusztejjel is.. mégis fogyok.. 
Nos.. nem vagyunk egyformák! 
Más a sorsunk,a vércsoportunk,a betegségeink.. mindenki egy különálló csoda! 
Ezért lehet,hogy valaki büntetlenül ihatja,és lazán ledob 10-20 kilót.. Mert Ő olyan!!! 
De 100 -ból 98 emberkénél meg fogja állítani a fogyást,a méregtelenítést!!!! 

Szabó Szigfrid véleménye a növényi tejekről: 
A növényi tejek fogyasztásáról a kúra alatt.... 
A feltaláló NEM JAVASOLJA semmilyen növényi tej ivását a kúra alatt!!!!!!!! 

A rizstejben keményítő van,ami megköti a zsírt,és cukorra bomlik bennünk! NE IGYÁTOK!!!!! 
...A kókusztej kókuszzsirt tartalmaz, ami dermedt növényi olaj, olajat a kúra alatt nem javasolt fogyasztani!!!!!!!!! 
Azért javasolják, hogy otthon készítse el az ember, mert tudja zsirtalanitani!!!!!!A BOLTI TEJben jelen van a növényi zsír,ami TILOS a kúra alatt!! 
A cukormentes, zsírtalanított,otthon készített kókusztejet nagyon ritkán lehet fogyasztani, de számolni kell azzal, hogy egy erre érzékeny szervezetben mar ennyi is blokkolhatja a fogyást!!!!!!!!!!!!!! 
Szigfrid és az én tanácsom is a következő tehát!!! 
BOLTI TEJ FOGYASZTÁSA TILOS!!!!! 
Persze,mindenki maga dönt,de a napi rendszerességgel fogyasztott növényi tej tökéletesen elég arra,hogy nagy valószínűséggel leállítsa a fogyást!!!! 

Tehát,mivel mi mind különbözünk,de REGENOR CSAK 1 VAN,olyan tiltólista van hozzá rendelve,hogy MINDENKINEK segíthessen!!!!! 
Kérlek Benneteket tehát,szigorún tartsátok be a szabályokat,ne bűnözzetek,igyatok sok folyadékot,egyetek sok rostot,hogy a mérgeknek legyen mivel kiürülni a testetekből,egyétek meg napi 3x azt a 3-5 dkg zsírt,és ne felejtsétek el meginni a Regenort! 
És csak úgy apadnak azok a kilók és centik! 
KÓKUSZTEJ ÁZTATÁSSAL-házilag 

Hozzávalók: 
1 rész kókuszreszelék (Arra ügyeljünk, hogy lehetőleg ne kénnel vagy más vegyszerrel fehérített kókuszreszeléket vásároljunk. Ezt a csomagoláson az összetevők listájánál megtalálod. Még alkalmasabb a bio kókuszreszelék.) 
2 rész tisztított víz 
A kókuszreszeléket leöntjük forrásban lévő vízzel, s pár órát állni hagyjuk, 
majd összeturmixoljuk, és egy szűrőn vagy gézen keresztül átszűrjük és/vagy átpasszírozzuk. 
Állni hagyjuk,és ha megdermedt a tetején a kókuszzsír,azt levesszük róla,ugyanis a kókuszzsír dermedt növényi olaj,TILOS A KÚRA ALATT!!! A visszamaradt,leszűrt kókusztej hűtőben pár (4-5) napig eláll.:P 
Nem javasolt üzletben vásárolni,mert fogalmunk nincs,pontosan mit tartalmaz! 
Cukrot és olajat szinte mindig tartalmaz,és a kókuszzsírt sem szűrik le róla,de a 2% alatti hozzáadott akármiket sem kell feltüntetni a gyártóknak! :( 
Higgyétek el,nagyon sok esetben,amikor valaki nem fogy,a bolti tej a ludas! Kérlek Benneteket,vagy próbáljátok megszokni feketén,vagy ezt a házi változatot igyátok!

Hívj ha kérdésed van : 20 400 5552

Molnár Eszter fényképe.

 

Utoljára frissítve: 2017 September 01.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>