Egészség webáruház

Zsír-Zsír -Zsír

szerző:  - kategória: Egészség - dátum: 2017 September 14. -

Forrás Molnár Eszter

 

 

Vágott zsír! 
Hát ez valami eszméletlen finom étel!  Horvát specialitás,persze,bármivel megspékelhetitek,és különféle szalonnákból is készíthetitek,mindnek más-más íze lesz!  Bátran kijelentem,valódi kulináris élmény!!!!  

Készítése:

Szép bőrös császárhúst veszünk, alaposan megtisztítjuk, mossuk. Forró vízbe tesszük főni, teszünk hozzá egy pucolt hagymát is. Hagyjuk újra forrni, közben lehabozzuk, majd takarékra vesszük az energiát, és gyöngyözve főzzük. Adhatunk hozzá sót, borsot, fokhagymát és zöld fűszereket. Én tettem hozzá egy kis kakukkfüvet és rozmaringot, de csak a végén. Nem kell teljesen puhára főzni, inkább csak félkeményre. Vegyük ki a főző léből, csepegtessük le alaposan, majd hűtsük ki alaposan (én egy egész éjszakát hagytam, hogy kifagyjon).
Másnap ledaráljuk, és egy edénybe nyomkodjuk jó szorosan.

Ha sima szalonnából készítjük, az sokáig eláll, ha húsosból, azt tegyük a jó hideg helyre, és 3-4 napnál tovább ne tároljuk.

 

Molnár Eszter fényképe.

Utoljára frissítve: 2017 September 14.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>