Egy mosolygós házaspár. Ferenc hitt a felesége tapasztalatában és a termékekben.

Rémületes lehet azzal szembesülni, hogy az ember csak visszapillantóval tud hátranézni, mert nem forog a nyaka, s ha valakinek inteni akar a jobb kezével, akkor a bal segítségével tudja csupán felemelni. S ha mindehhez erős fájdalmak is társulnak, nem lehet kérdés, hogy orvoshoz kell menni. De a diagnózison túl, nem biztos, hogy csak ott van a megoldás! Egyfajta mindenképpen, ám, ha a szteroidot inkább elkerülnénk, kell egy okos tanács(adó). Szerencsére a Kosiba-ág hálózatvezetőjére, Bicskeiné Olgára (és sok esztendős tapasztalatára) hallgatott a férje, így általuk egy többek számára hasznos észleletet adhatunk közre. Mert a kúra sikerült! Csupán Circuline és lúgos víz kellett hozzá, no meg türelem. Az eredmény pedig a vártnál is jobb lett… Nem véletlen, hogy a (siker)történetről Olgi úgy beszél, mint a Circuline és a lúgos víz csodáiról. Köszönjük, hogy közkinccsé tehettük!

 “Rémisztő diagnózis és javaslat
A páromat nagyon erős fájdalmak gyötörték, nem tudta a jobb karját felemelni, képtelen volt a nyakát fordítani. Zsibbadt a karja. Orvosi látogatás lett a dologból. Természetesen beutalót kapott, következtek a vizsgálatok. Diagnózis: nyaki csigolya meszesedés. Megoldás? Szteroid injekció kúra.

Circulation kúra lúgos vízzel
Leültünk, megbeszéltük, hogy mitévők legyünk. Örömmel vettem tudomásul, hogy a férjem, Ferenc elfogadta a javaslatomat. Azaz: Circulation kúra és ionizált lúgos víz. A Circulationból 5 üveggel fogyasztott el folyamatosan, emellett naponta lúgos vizet éhgyomorra 2×2 decilitert és kb. másfél litert napközben.

Nincs fájdalom és jó a vércukor szint is
Az eredmény: fájdalommentes! Szteroid injekció kúra nélkül…(!)

Ez a történet már több mint 2 éves. Természetesen azóta minden évben emlékeztetőül elfogyaszt 1 üveg „csoda” Circulationt és azóta is rendületlenül issza a lúgos vizet. Emiatt még a hasnyálmirigye is hálás, mert azóta a vércukor szintje is teljes mértékben normalizálódott, amire nem is számítottunk! Ez lett az eredmény a két csodálatos termék fogyasztásának köszönhetően.”

– A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.