179327_195017397180648_4708124_n

Mostantól nem irreális az irritábilis bél szindróma leküzdése! A Reg-Enorról szóló híreket folyamatosan böngészők számára látszólag „szokásos” dologról van szó. De csak számukra! Mert minden új olvasó eleve megdöbben azon, hogy van egy magyar termék, mely a hozzá szorosan tartozó étrend betartásával együtt képes egészséges, akár nagy mértékű súlyvesztést produkálni a használóknál. S rendre arról hallunk, hogy mellesleg régi, tartós problémák oldódnak meg, mintegy „maguktól”, a kúra részeként. Úgymond: pozitív mellékhatásként! Az alábbi történet azonban egészen elképesztő lesz, mert az egyre többeknél jelentkező krónikus panaszokra nyújthat megoldást. A történetét a friss hálózatvezető, Ujvári Zsuzsanna fogyasztójaként (és fogyójaként…) megosztó Nyitrai-Dobai Krisztina példája sokaknak adhat reményt…

Tünetmentes IBS
Csak fogyni akartam, de teljesen megszűnt az IBS (irritábilis bél szindróma) problémám, amivel 2002 óta küzdök! Elsősorban a fölös kilóim csökkentése volt a célom, nem sejthettem, hogy ez a betegségemet is gyógyítani fogja.

741_largeElőször étrend-próba volt
Két hónapig gondolkodtam, hogy a Reg-Enor kúrát elkezdjem, ne kezdjem, mivel sok fogyasztást ígérő dolog nem vált már be. Ujvári Zsuzsi, akivel elég régről ismerjük egymást, reklámozta a készítményt az egyik társasági oldalon, és minden egyes alkalommal, amikor rápillantottam, láttam, hogy újra és újra marketingezi a Reg-Enort. Ráírtam, és elkértem a telefonszámát, majd azonnal fel is hívtam. Azt tanácsolta nekem, hogy egy hétig ne rendeljük meg, hanem próbáljam ki a szükséges étrendet, szerezzek be zsírt, és állítsam rá a szervezetem. Ekkor úgy döntöttem, hogy belevágok! Egy hét után újra felhívtam, és megrendeltük…

Ilyen tényleg létezik?
Rájöttem pár hét után, hogy ez működik, elkezdtem fogyni, de a hihetetlen az volt számomra, hogy történt valami, de nem tudtam mi… Mert olvasgattam én arről, hogy IBS, crohn, colitis ulcerosa, de úgy gondoltam, hogy ez tényleg csak reklám. Aztán eljött a rossz idő – ekkor szoktak nálam kezdődni a tünetek. Négy műszakban dolgozom, az éjszakaiban rengeteg kávét iszom, de ősszel meg szokott szűnni ez a koffein-segítség, mert képtelen vagyok elfogyasztani. Viszont most ilyen probléma nem volt, ittam ugyanúgy, óránként egy kávét, ugyanakkor hagymaféléket nem tudtam enni, mert ha meg is próbáltam, akkor szinte fújtam ki a gyomorsavat.

Hatástalan gyógyszerek, betarthatatlan tanácsok
Mielőtt találkoztam a Reg-Enorral, nagyon sokat szenvedtem ettől a problémától. Az orvosok azt mondták, hogy szedjem a savlekötőt, illetve a puffadás elleni bogyókat, és hitegettek, hogy majd ettől jobb lesz! Ha ettől mégsem múlik el, jöjjek vissza, írnak egy másikat… De legyek nagyon elővigyázatos: éljek stresszmentesen, diétázzak, egyek sós krumplit, és gyomkímélő ételeket, ne igyak kávét, szeszes italt. A zsírról egyenesen le voltam tiltva! (Lám-lám, most pedig éppen ez a fajta gondolkodás segít, a Reg-Enor zsír-alapú étrendjével… – a szerk.)

Gyógyszert, életem végéig? Na, nem!
Nem akartam belenyugodni, hogy nekem életem végéig gyógyszereket kell szedni, így elmentem egy természetgyógyászhoz, aki szintén étrendváltozást javasolt, mert íriszdiagnosztikai vizsgálat során látta a problémámat. Ő is javasolt kúrákat, de egyik sem működött.

A Reg-Enor és étrendje
Most tudatosult bennem, hogy a Reg-Enortól gyógyultam meg! Rájöttem, hogy igenis kell étrendváltozás, csak nem olyan, amit az orvos előírt… Nemrégen újra elmentem a természetgyógyászomhoz, aki most is megvizsgálta az íriszemet, és azt mondta, hogy tünetmentes!

10403227_888591847823196_2134274160324984103_nNe éljünk úgy, mint korábban!
Ami nagyon fontos, és amire Szabó Szigfrid, a feltaláló is személyesen felhívta a figyelmemet: ha a kúrának vége, és folytatjuk az önpusztító életmódot, s nem vigyázunk, akkor ez visszaköszönhet. Decemberben egy hónapra felfüggesztettem ugyan a regenorozást, de hála Istennek, nem jöttek vissza a tünetek! Úgy gondoltam, hogy május végén, ha vége a kúrának, akkor is tartani fogom továbbra is a diétát. (Persze Szigfrid engedélyezett számomra pici bűnözést.)

DOBAI KRISZTIElképesztő plusz energiák
Amit még észrevettem, hogy annyi energiám van, hogy valami hihetetlen. Éjszakai műszak után nem tudok lepihenni, mivel munka és gyermek mellett levelező tagozatú iskolába járok, és folyamatosan tanulnom kell. Azt vettem észre, amióta csinálom a kúrát, hogy hiába nem fekszem le, mégis bírom a tempót!

Jó hír a szenvedőknek
Most már teljesen megnyugodtam, és tudom, hogy van megoldás ilyen tartós, kellemetlen problémákra is. Azért is írtam meg ezt a cikket, hogy minél több IBS-, IBD- és Crohn-beteghez eljusson a Reg-Enor híre. Köszönöm, és hálás vagyok Szabó Szigfridnek, a Biocomnak és Ujvári Zsuzsinak, hogy segített nekem, és bíztatott, hogy ne adjam fel.”

A    REG-ENOR megrendelhető a Táplálékkiegészítők menűpontban vagy hívj 06 20 400 5552

vagy írj info@algalife.hu

—————————————————————————————————————————-
A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.