Egészség webáruház

Sokan vacillálnak...

szerző:  - kategória: Egészség - dátum: 2017 January 11. -

Sokan vacillálnak,hogy belekezdjenek-e a kúrába, mert azt hiszik, ez egy nehezen betartható diéta.
Na akik ezt gondolják, hatalmasat tévednek, én ilyen könnyen betartható diétával még nem találkoztam! :P :)
A legtöbb diéta már ott bukik meg, hogy külön kell főzni a diétához, külön a családnak. Igen sokba kerülnek a rettentő nehezen beszerezhető alapanyagok. Tart pár hétig a kúra, lefogy az ember pár kilót, aztán ha vége van, dupla annyi jön vissza.....
Ezt gondolom nem kell bemutatni, mert nagyon kevesen vannak, akik eddigi életük során legalább egy, de inkább több ilyen csoda kúrát ki ne próbáltak volna. Visszajöttek a kilók, mert a kiváltó okokat azok a diéták nem szüntették meg.
Ez teljesen más, hiszen a diéta egy igen kellemes mellékhatása a fogyás, hisz a Reg-enor nem fogyasztó szer!!!!! Méregtelenít, rendbe teszi az emésztést, ezáltal szűnik meg a rengeteg nyavalyánk és fogyunk le.
Hogy lássátok milyen egyszerű is ez az egész kúra, írok nektek pár reggeli, ebéd, vacsora ötletet. Semmi plusz munkát nem igényel, nincs benne különösebb pancsolás, extra alapanyagok, extra költségek. Nem kell külön kotyvasztani a család többi tagjának, mindenki eheti nyugodtan ugyan ezt!!!
Csak jót tesztek velük!

REGGELI:
Tojásrántotta - ezer-féle változatban, a lényeg, hogy zsírral készüljön, tükörtojás, főtt tojás, lágy tojás, tojásos tortilla........
Mivel a diéta nem tiltja a pirítóst, mindenki maga dönti el, hogy eszik- e pár szeletet vagy zéró szénhidrát toleranciát tart. Készíthetünk számtalan kenyérre kenhető finomságot. Na én ezeket a kenőcsöket simán eszem zöldséggel.
Jöhet az uborka, paprika,
paradicsom,zöldhagyma,saláta......Ilyen krémek készülhetnek: tojásból, töpörtyűből, padlizsánból,céklából,brokkoliból,cukkiniből de lehet gyártani házi májast, ajvárt és még rengeteg finomságot.
Készíthetünk otthon felvágottakat, de tökéletes reggelire egy kis kolbász, szalonna, töpörtyű csak úgy magában is. Én még soha nem éheztem reggel, mindig találtam ezt-azt amit jóízűen meg tudtam enni.
Kávét nyugodtan lehet fogyasztani, perszer cukor helyett édesítővel.
És csakis reggeli után!! Éhgyomorra sose igyátok!!

EBÉD:
Na ha ezt most elkezdeném sorolni, holnap reggelig itt pötyöghetnék!
Bármilyen húst ehetünk! Legyen csirke, pulyka, kakas, disznó, malac, tehén, borjú, marha, bárány, birka, vadak, hal,.......
Ezt ehetjük sütve, főzve, rántva, töltve, szeletelve, kockázva, egybe, fasírtank, pörköltnek, brassóinak. Egy a lényeg, csak reg-enor kúra alatt fogyasztható hozzávalókat tartalmazzanak, zsírral készüljenek. Nem kell lemondani a kedvenc vasárnapi húsleves, rántott hús menüről.
A leves is számtalan variációjú lehet ! Csak levestészta helyett pl.kukoricadarából készült grízgaluskával,vagy rizslisztből készült csipetkével,esetleg rizstészta cérnametélttel egyétek,de ezeket helyettesíthetitek zöldséggel ,gazdagon tálalva. És Ugye,nem habarunk,hanem rántást csinálunk,vagy botmixerrel sűrítünk. :P
A köretre kell talán a legjobban odafigyelni, megreformálni.
Nem javasolt a krumpli, tészta és egyéb szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása. Zöldség mehet helyette párolva, főzve, zsírban sütve vagy nyersen. Kiváló sült krumpli pótló a sült zeller, sült répa, sült cékla!
Nagyon finom a köles, a hajdina,gersli,quinoa,kuszkusz,bulgur, csak fel kell őket fedezni. Rengeteg-féle köret, főétel készíthető belőlük.
A savanyúságról sem kell lemondani, hiszen készíthetünk eritrittel, citrommal mennyei salikat. Legyen az cékla, káposzta vagy uborka.
Az ebédhez hétvégén sokaknál hozzátartozik a desszert. Akinek sokat kell fogyni, mondjon le róla pár hónapra!!!!!!!
De igen sok féle édes nasi készíthető reg-enoros változatban. A kókuszos habcsók, kölesgolyó kókuszban hempergetve,kukoricadara fahéjjal, kukoricaprósza répalekvárral egészségesek és regenorosak is.
SZABÓ SZIGFRID a diéta sikerét a ZÉRÓ TOLERANCIA mellett ígéri. Ne is erőltessétek a nasikat,/az első hónapokban abszolút nem/,egyetek helyette pl. karalábét,sárgarépát..

VACSORA:
Azt hiszem a reggeli és az ebéd ötletek közül bármelyiket elkészíthetjük vacsorára és jóízűen elfogyaszthatjuk.Én általában tojást eszem valamilyen formában,kenyér nélkül,szalonnával,töpörtyűvel,zöldséggel.

Na amiről nem szabad megfeledkezni: naponta minimum 2-3 liter tiszta /vagy C-vitaminos/vizet meg kell inni+ étkezésenként 3-5 dkg zsírt fogyasztani valamilyen formában!!!!!!
Na, ugye kicsit sem macerás a mi diétánk?

Utoljára frissítve: 2017 January 11.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>