Egészség webáruház

Miért is fontos? !

szerző:  - kategória: Egészség - dátum: 2017 January 12. -

Egy kis Regenoros helyreigazítás! :)
Nos ,arról szeretnék most rendet tenni Bennetek,hogy miért is van ez a komoly tiltólista.
Nem vagyunk egyformák. Nincs a diétázók között még csak hasonlóan működő emberke sem. Más a gondolkodásunk,a betegségeink,a sorsunk,a karmánk.
Másképp reagálunk a kúra alatt is mindenre,amit elfogyasztunk.
Az egyikőnk nyugodtan fogyaszthat krumplit naponta,és fogyni fog,a másikunk nulla szénhidrátot csipeget,mégis stagnál a fogyása!
Az egyikünk bekap pár szem epret,titkon szőlőt szemezget,naponta csokit eszik,mégis csúsznak le a kilók.. a másikunk betart mindent,rá sem néz semmire,ami tiltott,mégsem mozdul a mérleg..
Mert másképp hatnak ránk az ételek,a világ dolgai,az események,amik velünk történnek..
Mind különbözünk hát egymástól..
REGENOR VISZONT CSAK 1 VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szabó Szigfrid,a feltaláló egy olyan terméket szeretett volna létrehozni,amely MINDENKINEK EGYFORMÁN SEGÍTI A GYÓGYULÁSÁT,FOGYÁSÁT!
Vagyis idősnek,fiatalnak,étel intoleranciában szenvedőnek,tumoros betegnek,allergiásnak,cukorbetegnek..stb...egyszóval Mindenkinek!!!
Ezért,hogy azok is ugyanolyan eséllyel induljanak a diétában,akik a nehezebben fogyó és gyógyuló kategóriába tartoznak,szigorúan tiltólistába foglalta azoknak az ételeknek a fogyasztását,ami eltérő hatású lehet ránk,és ami elsavasodást okoz,vagyis ami élteti a candida gombákat!
Vagyis...Lehet,hogy Mari néni negatív következmény nélkül ehetné az ananászt a kúra alatt,de Pista bácsi 2x akkorára hízna tőle!
Ezért a feltaláló az ananászt tiltó listára sorolta.
Lehetséges,hogy Pirikének kutya baja nem lenne a zabpehelytől,de Bélának leállítaná a fogyását!

Tehát,hogy MINDENKI UGYANOLYAN ESÉLYES LEGYEN A GYÓGYULÁSRA,a kúra alatt kötelező zéró toleranciával betartani a Regenor mellé javasolt étrendet,csak így működhet sikeresen a candida diétánk,és érhetünk el tartós eredményeket a fogyás,gyógyulás terén.
Ha valaki tiltólistás ételt fogyaszt,és azt mondja,hogy ez nem állította le a fogyását,akkor tegye össze a két kezét érte,de NE ajánlgassa a kúra megszegését másnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mert lehet,hogy a kolléganő,akinek dicsekedett,a lassan fogyó,betegségekkel teli kategóriába tartozik és a legkisebb szabályszegése is a súlyvesztés megállását,akár hízást is okozhat!!
Van olyan,akinél már a fogkrémben lévő cukor,vagy a bolti tej ivása,rizses,kukoricás ételek fogyasztása is elegendő ahhoz,hogy be se induljon a fogyása.
És azért gondolkodjon el rajta,hogy ez nem egy fogyókúra...hanem candida diéta program! Vagyis,ha eteti a gombákat,akkor lehet,hogy pár kilótól megszabadul,de a test harmonizációja nem történhet meg,vagyis nincs gyógyulás hiszen az alap ok nincs megszüntetve.
Kérek Mindenkit,aki egyszer rászánta magát,hogy tesz valamit az egészsége érdekében,több hónap munkáját ne tegye tönkre egy haveri sörözéssel,egy vállalati buli sütijeivel,koktéljaival.

Ne feledjétek!!! A betegségeitek,a fájdalmaitok csak a Tiétek!! Ha bűnöztök,és lassan gyógyultok,Nektek lesznek tovább fájdalmaitok,magas vérnyomásotok,izületi gyulladásotok,vagy pokoli migrén!Vagyis SAJÁT MAGATOK MIATT tartsátok be a szigorú étrendet!!!
Vegyük komolyan,ahogy a feltaláló is rengeteget dolgozott értünk,az életminőségünk javításáért,tegyünk meg mindent mi is a saját részünkről a sikerért!
A kúra könnyen betartható,ínycsiklandozó finomságokkal gyógyulni nem nehéz feladat!

 

Molnár Eszter Írása

Utoljára frissítve: 2017 January 12.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>