Egészség webáruház

Candida Diet

szerző:  - kategória: Egészség - dátum: 2017 January 12. -

Lehet hogy Önnek is elszaporodott a Candida gomba a szervezetében?

A Candida Albicans gomba mindenki szervezetében jelen van a bélben, a torokban és nyálkahártyákon. Szimbiózist (egymást támogató társulást ) alkot a bélbaktériumokkal és a többi gombával. Nem okoz panaszokat sem problémát, mivel harmóniában van az egész mikroflórával.

Egészen addig amíg valami fel nem borítja ezt a harmóniát. Ha a harmonikus társulás felborul, akkor a Candida Albicans mutálódik és kártékony alakot vesz fel.
Eluralkodik a szervezetben és kellemetlen tünetekkel jelzi az immunrendszer gyengülését. Teljes elburjánzása többféle, sokszor összefüggéstelennek látszó tüneteket okoz és súlyos esetben betegségek sorát hozhatja létre.

Milyen tünetei vannak a Candida albicans gomba kóros elszaporodásának a szervezetben?

Puffadás, teltségérzés
Kellemetlen lehelet.
Lepedékes nyelv, fehéres lepedékkel
Erős hajhullás.
Éjszakai verejtékezés.
Viszketés, bőrpanaszok, akné.
Krónikus székrekedés vagy hasmenés
Csökkent libidó
Fekélyes fájdalom, bélgázok, hasi puffadás.
Állandó éhségérzet, főleg édesség utáni vágy
Makacs túlsúly a diéta ellenére.
Gyakori hólyaghurut
Nyálkahártyán nem múló, vagy visszatérő gombás fertőzések
Fejfájás, súlyos esetben egyre gyakrabban előforduló migrén.
Kimerültség, állandó fáradtságérzet,
Memória problémák, koncentrációs zavarok.
Depresszió, hangulat ingadozás
Mi okozza a Candida gomba elszaporodását?

Az immunrendszer meggyengülése okozza a Candida gomba természetellenes elszaporodását. Mivel az immunrendszerünk 75% a belekben van ezért ott érdemes elkezdeni a helyreállítást is.

Leggyakoribb estben antibiotikum kúra hatására elpusztulnak a bélflórát és emésztést támogató baktériumok, így azok nem tudják megakadályozni a Candida elszaporodását.
A túlzott szénhidrát fogyasztás kitűnő táptalajt nyújt a gombáknak és segíti a szaporodásukat.
Az antibiotikummal kezelt állatok teje, húsa is segítheti a Candida elszaporodását.
A túlzott szénhidrát fogyasztás kitűnő táptalajt nyújt a gombáknak és segíti a szaporodásukat.
Az antibiotikummal kezelt állatok teje, húsa is segítheti a Candida elszaporodását.
Sokszor az immunrendszer felborulását a nehézfémek, vagy a káros anyagok, adalékok okozzák. Ilyenkor a szervezet mintegy engedélyt ad a Candida elszaporodására mert a Candida segít lebontani az adalékanyagokat a nehézfémeket pedig legalábbis igyekszik, a felszínen tartani. Amikor a nehézfémek a szervezetben mélyebb szövetekbe és az idegrendszerbe kerülnek sokkal nehezebb kitisztítani őket onnan.
Ebben az esetben szükség lehet egy tartósan alkalmazott komplex Alga készítményre az Immun Supreme-re, ami segít megtisztítani a szervezetét a nehézfémektől.

Miért a méregtelenítés és az epe tisztítás segíti a legkönnyebben kiirtani a Candida gombát és minden más parazitát?

A mi candida kúránk mint méregtelenítő diéta, segít helyreállítani a lagymatagon működő epetermelést, megtisztítja az epehólyagot a pangó epétől és ezzel segít a hasnyálmirigynek több emésztőenzimet termelni. Az emésztés lúgos közegben megy végbe a vékonybélben. Ezért fontos a megfelelő mennyiségű epefolyadék és hasnyálmirigy folyadék ürülése. A lúgos közegben felszívódnak a tápanyagok és megszűnnek a bélirritációk.
Az epefolyadék kiirtja a káros gombákat, baktériumokat, vírusokat a vékonybélből. Helyreáll a normális bélflóra, megszűnnek a puffadások, emésztési problémák. Ettől jobb lesz a közérzetünk és több lesz a vitalitásunk is.
A Rege-nor aminosav alkotóelemei segítik a sejt szintű méregtelenítést. Kiürítik a méreganyagokat a sejtekből.
Segít méregteleníteni a sejtközötti folyadékot is.

Ha nagy mennyiségű candida tenyészet van a szervezetben,célzottan szükség lehet a CANDIDA CLEANS+NATULAX kúrára,a Regenor mellett.
De fontos lehet még a méregtelenítés mellett a parazita ölés/ PARA CLEANS-sel és NATULAXAL és az INTESTINAL CLEANSING PROGRAM 10 napos béltisztítási programja.
Ezzel a két programmal megölhetjük a lappangó parazitákat és intenzíven kipucolhatjuk a beleinket ,meggyorsítva a méregtelenítés folyamatát.

A Reg-enor kúra Candida diéta elemei

A cél megszabadítani a gombáktól, baktériumoktól, a szervezetet. Megtisztítani a lerakódásoktól és káros anyagoktól. És visszaállítani az egészséges bélflórát. A hatékony méregtelenítéshez szükség van, egy pontosan betartott tisztító diétára.
Ebben segíthet a Reg enor kúra a speciális diétával együtt.

-Szénhidrát csökkentés, a Candida és az erjedés megakadályozására.
Csak minimálisan, pirított kenyér formájában napi 2-3 szelet kb. Ezzel elpusztulnak az élesztőben lévő baktériumok, gombák. (A candida is élesztő gomba.)
-Nem ehetők cukros ételek, és méz a Regenor kúra idején. Mivel a candida az cukron növekszik a legjobban.
-Nem ehetők a gyümölcsök amelyek a cukor miatt megerjednek a belekben. Kivéve citrom, grapefruit és gránátalma. Ez is hasonló a candida diéta elemeihez, a súlyos candida fertőzés esetében.
-Minden étkezéshez el kell fogyasztani 2-3 evőkanál állati eredetű zsiradékot (ez lehet tisztított vaj vagy bármely zsír, vagy szalonna, töpörtyű stb.).Minden étkezésnél jó fogyasztani friss zöldségeket, salátákat legalább 20-25 dkg-ot, hogy legyen rostanyag és vitamin a szervezetben.
-Semmilyen tejterméket.
-Nem ehető olaj a Reg enor kúra alatt
-Nem fogyasztható semmilyen olajos mag sem.
-Semmilyen alkoholt és erjesztett italt nem szabad inni,de bubis vizet sem.
-Semmilyen erjesztett ételt pl: ecetes, vagy savanyított étel
-A salátákat citrommal lehet ízesíteni.

Mire számíthatunk, ha étrendünket kiegészítve a Reg Enor italt fogyasztjuk a fogyókúrához?

Szabó Szigfrid feltaláló szerint:
“Az elhízás vagy kóros soványság oka az emésztő-rendszer rossz működése, amelyet a speciális candida kúra több mint 95%-ban rendbe tehet. És ettől kezdve a szervezet visszanyeri természetes egyensúlyát, az emésztő enzimek normálisan termelődnek, jól működik az anyagcsere és a diéta segítségével karcsúsodunk.

Keress privátban,ha elkezdenéd a diétát,de nem tudod,merre indulj!

Molnár Eszter fényképe.

 

 
Utoljára frissítve: 2017 January 12.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>