Egészség webáruház

Ne kopogtass lépj be !

szerző:  - dátum: 2017 January 15. -

Kedves diétázók! <3
Beszélgessünk egy kicsit.. ! :)
Sokféle emberrel találkozom a kúra kapcsán,mindenki egyedi és megismételhetetlen.. a kifogásrendszerét illetően is .. :P

Van az a típusú ember,aki már észlelte,hogy nagy a baj,már szinte semmi nem működik a testében normálisan,de még mindig húzza az időt.. Kifogásai sokrétűek.. gyümölcs és fagyi szezon van,nyári szünet és otthon van a gyerek,nem főz duplán/bár az a gyermek mennyivel egészségesebben nőhetne fel,ha nem vajas zsemlét,és olajban sült rántotthúst,sütik tömkelegét fogyasztaná../jön a Karácsony,rokonlátogatóba megy,wellneszelni utazik..
Még nem áll rendelkezésére a megfelelő anyag háttér elkezdeni a kúrát..Nyaralni megy,és ott nem tudja tartani a diétát..és még sorolhatnám..
Aki már csinálja a kúrát,az pontosan tudja,hogy rengeteget spórolunk vele! Aki ezt nem hiszi,járjon utána! :P
Megkérném őket,írják össze egy héten keresztül,hogy milyen értékben landolt a bevásárlókosár alján olyan étel,ital,amit nem fogyaszthatunk a kúra alatt!!!!!
Péksütemények,fornettik,túró rudik,joghurtok,tejtermékek,gyümölcsök,sör,bor,üdítők,jégkrémek,csokoládék,chipsek,mesebeli sütemények,sajtok,és a végtelenségig sorolhatnám.. merje valaki azt mondani,hogy ez napi szinten nem tett ki minimum 1000 ft-ot.. mármint amit nem lehet a kúra alatt majd enni..
Az 1 hónapban 30 ezer ft,alaphangon..Érdemes elgondolkodni.. ennyiből már futja egy tisztítókúrára is,amelynek során nem betegebbé tesszük magunkat,hanem egészségesebbé!!!
Ne legyenek illúzióitok! Ezt az 1 testet kaptuk erre az életünkre!!!
Ha 30 -40 évesen tönkretesszük,mi lesz a többi 50-60 évben?????
Ugye nem szeretnénk,hogy egy kórházi ágyon töltsük úgy,hogy csövek lógnak ki belőlünk,és pelenkáznak Bennünket??????
Szóval,én senki helyében nem húznám az időt!
Higgyétek el,a kutyát sem izgatja,ha rosszul vagytok.. sem a szomszédasszonyt,sem a más városban élőt,sem senki mást! A fájdalmaitokkal Magatok vagytok..,csak Ti érzitek egyedül.. és nem lesz jobb,ha nem tesztek semmit!!!!! :(
Ne engedjétek magatokat lebeszélni a családtagok,a "barátok",kollégák által sem.. ők sem érzik a Ti fájdalmatokat!És nem lesznek Veletek 10-20 év múlva sem,amikor esetleg már tolókocsiban vártok a vég eljövetelére.. kiszolgáltatottan..
A másik,hogy olyan alkalom,ami miatt elhalasztanátok a diétát,mindig lesz!!! Ilyenek a szüli és névnapok,utazások,céges buli,kerti parti,ballagás,ünnepek.. szóval ha ezt nézzük,sosem lehetne elkezdeni..
Figyeljetek rá,mit üzen a testetek.. mostanában rengeteg olyan emberrel beszéltem,akik valóban fiatalon,a végstádium előtt állnak,a testük összeomlásának előszobájában..
A szívem szorul össze,amikor olyan embereket hallgatok,hogy már 24 órában rosszul van,már teljesen mindegy,mit eszik vagy iszik,hasmenése van tőle.. puffad,émelyeg,rosszul.. ez a test sejtszinten totálisan el van már mérgeződve!!!!! Utolsó pillanat! Utolsó esély!!!! Ne várjátok meg ezt a pillanatot! Higgyétek el,a Regenor diéta a világ legegyszerűbb életmódváltó,méregtelenítő kúrája. Nem kell éhezni,a testünk napról napra tisztább,egészségesebb,lehet érezni,hogy lélegzik fel,ahogy ürül belőle a sok méreg.. szépen újra helyreáll a harmónia minden sejtünkben,és az életünkben is.. <3
Aki egészségtudatosan gondolkodik,az évente legalább 1x végigcsinálja a kúrát,mert tisztában van vele,hogy a nap 24 órájában mérgeződünk folyamatosan.. a víztől,a levegőtől,a gondolkodásunktól,a gyógyszereinktől,a stressztől,a táplálkozásunktól.. szóval a testi és lelki méregtelenítést napi szinten kellene végeznünk! <3
Néha azért pozitív tapasztalataim is vannak! <3
Amikor valaki már azelőtt megkeres,hogy elkezdené a kúrát,hogy testi problémái lennének! :) Vagyis Ő megértette a méregtelenítés jelentőségét! Az,hogy épp még tünetmentes,nem jelent semmit..
Előbb utóbb összeadódnak a helytelen gondolkodásból és táplálkozásból adódó mérgek,és betegségként manifesztálódnak,jelezve evvel,hogy baj van!
Ezért nem érdemes "gyógyszereket" szedni erre.. ez a szervezet jajkiáltása.. amikor még visszafordítható a folyamat! Hallgassatok rá,és ne nyomjátok el.. ha ezt teszitek,akkor abban a tudatban lehettek,hogy megszűnt a problémátok,és hátradőlhettek... na ez nem így működik! Ha elnyomjátok valami kemikáliával,akkor elő fog bukkanni egy másik betegség formájában,addig amíg meg nem értitek,mit akar megmutatni,mi a megoldandó problémátok!
Sokszor amikor beszélek valakivel,akkor megtudnám mondani,milyen betegségei vannak és mi a lelki megoldatlansága..
Szóval,én azt javaslom,ne kifogást keressetek,mert ha valakinek már felbukkantak a betegségjelek a testében,az az utolsó jelzés.. ott azonnal cselekedni kell,és nem a nyár végéig.. január elejéig.. Húsvétig várni..
Helyrehozhatatlan károkat szenved az anyagi testetek ebben az időszakban.. minden perc számít! Nem véletlenül hallottatok a Regenorról,és kerültetek ebbe a csoportba! Dolgotok van vele!!! <3
Ne izguljatok,a diéta során olyan fantasztikusan jól fogjátok érezni Magatokat,ahogy talán még soha!!! És különleges emberekkel kerülhettek kapcsolatba,tehát az életetek egy teljesen új irányt vehet! Ha hagyjátok!
Legyetek Úttörők az életmódváltásban,hiszen rátaláltatok a XXI. század legfantasztikusabb méregtelenítő diétájára! Segítsetek másoknak is avval,hogy beszéltek róla.. Tegyetek élhetőbbé mások életét,és a Tietek is szebbé változik! <3
Ne várjatok,ne keressetek kifogást,lépjetek a tettek mezejére! :)
2 éves saját regenor kúrázós tapasztalat áll mögöttem,és a Biocom egész szakmai háttere! Keressetek privát üzenetben,ha elindulnátok az életeteket,gondolkodásotokat pozitív módon megváltoztató úton!
Én itt vagyok.. és Ti?  20 400 5552  HÍVJ ! 

 

Molnár Eszter írása 

 

 

Molnár Eszter fényképe.

 

 
Utoljára frissítve: 2017 January 15.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>