Egészség webáruház

Fiatalság titka

szerző:  - kategória: Betegségmegelőzés (prevenció) - dátum: 2017 January 18. -

Molnár Eszter fényképe.

DHEA 100mg-AZ ÖRÖK FIATALSÁG SZÉRUMA
(anti-aging, anyahormon) Yam gyökér kivonat, öregedés ellen
REGENOR diéta mellé különösen ajánlja Szabó Szigfrid,a feltaláló!
40 éves kor felett kötelezően ajánlott!!! Banyaláz ellen is!! :P :P

A DHEA szervezetünk által legnagyobb mennyiségben előállított szteroidszerű hormon. Az ösztrogén, a tesztoszteron, a progeszteron és a kortikoszteron előanyaga.
Sablonosan fogalmazva, ahogy átáramlik a vérrel a szervezeten, olyan hormonná alakul át, amilyenre a szervezetnek épp a legnagyobb szüksége van.

3 dolgot tudunk bizonyosan a DHEA-ról!!!!!!!!!!!!!!!

1. az emberi testben a kor előrehaladtával csökken a szintje,

2. a középkorú nők és férfiak általában jelentős közérzetjavulást észlelnek, amikor természetes DHEA-ból extra pótláshoz jutnak,

3. a DHEA a testben sok más hormonná is alakítható, beleértve a tesztoszteront és az ösztrogént, tehát például ha egy hölgy alacsony nemi vágyat tapasztal a tesztoszteronszint esése miatt - amelynek méheltávolítás vagy öregedés az okozója -, gyakran a csökkenő DHEA-szint a rendellenesség gyökere, minthogy a nőknél képződött tesztoszteronnak a DHEA a legfontosabb összetevője.

Fontos szerepet játszik nőkben az abnormális szőrnövekedésben (hirzutizmus) és kopaszságban (alopecia). A DHEA a mellékveséből kerül a keringésbe, illetve férfiakban valamennyi a herékből is kijut a szexuális differenciálódás után.
A DHEA szintje a 7. évtől folyamatosan emelkedik, majd a harmadik évtized után fokozatosan csökken!!!!!!
A DHEA bizonyítottan az ifjúkori jellegzetességekhez kapcsolódik, mint az energikusság, erős libidó, izomtónus, haj és szőrzet növekedési üteme, erősödése, színe, szellemi frissesség, elme tisztasága, rövidtávú memória, bőr simasága, jó általános kinézet és testtartás, valamint általános pozitív életszemlélet és hozzáállás.

HIÁNYÁNAK KÖVETKEZMÉNYEI
Széles körben elfogadott tény, hogy az öregedéssel a testben csökken a DHEA jelenléte. Alacsony DHEA-szint következtében lecsökken az általános hormontermelés, így felgyorsulnak az öregedési folyamatok, és az ezzel együtt járó betegségek kockázata (degeneratív folyamatok, arterioszklerózis, cukorbetegség, rák, csontritkulás, immunrendszer legyengülése).
A DHEA kapszula segíthet a folyamatok visszafordításában. Az alacsony DHEA szint majdnem kétszeres kockázatot jelenthet a koszorúér elmeszesedésre.

Szervezetünk termelése:
Termelését a stresszhormonnak nevezett hidrokortizon is gátolja. Ha ennek szintje nő, vele együtt az inzulinszint is emelkedik. A DHEA-t koleszterinből állítja elő a mellékvese, kis mennyiségben a here vagy a petefészek.
Termelése 20-25 évig maximális, utána évi két százalékkal csökken. 40 évesen a fele, 60 évesen csupán 10-20 százaléka a 20 éves kori termelésnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nők DHEA-termelése a férfiakéhoz képest 80-90 százalékos. Alacsony szintje nagyobb mértékben idézi elő a szívbetegségeket, mint a magas koleszterinszint. A magas koleszterinre adott gyógyszerek nagy része csökkenti DHEA-termelésünket.
A DHEA-szintünk mondhatni megmondja, meddig élünk!!!!!!!!!!!!!!

A DHEA-t ma úgy tartjuk számon, mint a stresszhormonok hatását ellensúlyozó, ellenszabályozó hormont.
Hatékony antidepresszívum lehet, mellékhatások nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Regenorral mellé szedve gyönyörű,sima,feszes,ruganyos bőrt,
eredményez,késlelteti az öregedési folyamatokat testünkben. / Molnár Eszter írása /
Ha érdekel a termék,keress privátban!        20 400 5552   :)

Utoljára frissítve: 2017 January 18.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>