Egészség webáruház

REG-ENOR ATTYA SZABÓ SZIGFRID

szerző:  - kategória: Egészség - dátum: 2017 February 09. -

 

 

REG-ENOR ATTYA : SZABÓ SZIGFRID


Egyre többen tervezitek a méregtelenítő kúra elkezdését.... ezért az újak, de akár a régi tagok is többet tudhattok meg SZABÓ SZIGFRID önéletrajzából,aki már elmúlt 70 éves,de még ma is aktívan dolgozik mint reflexológus,természetgyógyász.
Én speciel Ennek a fantasztikus,Géniusz díjas embernek,és az általa megalkotott csodaszérumnak köszönhetem azt,hogy újra élek.. Minőségi életet,egészségesen,karcsún!
Szabó Szigfrid Budaörsön a Szellő utca 8.sz alatt rendel.
Közvetlen, kedves ember, bátran fordulhatsz hozzá is!. :)
Szükség esetén a: 06 23-416-719 telefonszámon tudsz bejelentkezni hozzá, vagy akár kérdezni tőle
Szigfrid így foglalja össze tartalmas életútját:
"A gyógyítás örömét, a másokon való segítést már kiskoromban belém táplálták szüleim, mivel édesapám a falu gyógyítója volt.
Láttam nap, mint nap, hogy ingyen gyógyítja a gennyes, gyulladt sebeket, fekélyeket, a tüdőbetegeket stb.
1958-ben a Csombordi Szőlészeti Szakiskolában, mint diák elsősegélynyújtó alkalmaztam a diáktársak körében a gyógyítást.

A gyógyítást saját találmányommal a Sigfrid-Wasser® folyadékkal kezdtem, sokoldalúságát növényeken, állatokon és embereken is egyaránt tapasztaltam.
A gyógyítást mint hivatást nyíltan egy újságcikk megjelenésének hatására kezdtem 1982-ben, előtte csupán baráti és ismerősi körben alkalmaztam tudásom.
Az akkori törvények szerint, mint „lábápoló kisiparos” 1986. március 10-én kezdtem praktizálni.
Reflexológiából előtte egy évvel 1985-ben vizsgáztam le Bécsben.
1986-ban Amerikában, Los Angeles-ben Kiropraktikát tanultam.
1987-ben Bécsben megszereztem a gyógymasszőri diplomám, mely Ausztria, Németország és Svájc területén bármely egészségügyi intézetben feljogosít a munkavállalásra vagy magánpraxis nyitására.
Az elmúlt évtizedekben folyamatosan fejlesztettem tudásom különböző továbbképző kurzusokon, és nagyon sok olyan betegség gyógyításának a módszerére jöttem rá, aminek a gyógyításáról az orvosok már lemondtak.
Tudásomat folyamatosan igyekszem fejleszteni, és módszereim hatékonyságának növelése érdekében az évek során több terméket is sikerült kifejlesztenem.
A ’90-es évek végére egyre gyakoribbá váló emésztőrendszeri problémák gyógyítására a reflexológia önmagában már nem nyújtott megoldást, így ennek a problémának a megoldásán és az okain kezdtem el gondolkozni.
A probléma forrásának az általános táplálkozási szokások megváltozását véltem, így a kétezres évek elején kifejlesztettem a Reg-Enor®-t, mely a helyes táplálkozás visszaállítása mellett segít megoldani az összes emésztőrendszeri problémát, és nem csak tünetileg kezel, hanem visszaállítja a tökéletes emésztést.
A folyamatos fejlődés híve vagyok, szeretek mindig kitalálni valami újat, valami jobbat, vagy megoldást olyan problémákra, amikre addig még nem volt
.
A továbbiakban azt tervezem, hogy bővítem találmányaim körét, és szeretnék még több áttörést elérni a természetgyógyászat terén, mivel a másokon való segítés nekem is örömet és sikerélményt jelent!"
Szabó Szigfrid

Utoljára frissítve: 2017 February 09.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>