Egészség webáruház

Tisztító kúra 10 napos

szerző:  - dátum: 2017 February 09. -

INTESTINAL CLEANSING 10napos béltisztító program/ A lusta ember böjtje

Forrás:MOLNÁR ESZTER :P

Érdemes elvégezni egy alapos béltisztítást,a kúra előtt/elején,amivel akár 3-5 kiló feleslegestől is megszabadulhatunk! Reg-enor kúra nélkül is működik!!

A készítmény igen hatékonyan tisztítja a bélrendszert. Természetes hashajtókat, rostokat, gyógynövényeket tartalmaz, amelyek segítenek a bélfalat megnyugtatni, a benne található Acidophilust pedig optimális szinten tartja az egészséges bélbaktériumok szintjét.
A termék szedésétõl számított 12 - 24 órán belül intenzív bélperisztaltikát vált ki, így szabadítva meg a testet a felhalmozódott és lerakódott bélsártól, hulladéktól.
Egy egészséges ember bélrendszerében is akár TÖBB KILÓNYI bélsár panghat! Paracelsus óta pedig közhely, hogy a halál a bélben lakozik. Ma egyre kevesebb fizikai aktivitás van az életünkben és egyre kevesebb rostot fogyasztunk. Nagyon sok embernél ehhez társul a nem megfelelő folyadék bevitel.
A kávé és alkohol, valamint a cukros italok – melyeknek az a fajta megnevezése, hogy „üdítő ital” - igazi vásárlói megtévesztés, hiszen inkább vizet von ki, köt le a szervezetünkben, ez mind hozzájárul a méregtelenítési folyamat lassulásához, nem megfelelő voltához.
A tiszta, értsd: minden szennyezõdéstõl mentes víz ivása nélkül nem õrizhetjük meg tartósan egészségünket, s persze rendszeres mozgás nélkül.
Megváltozott az élelmiszereink összetétele is. A tartósítószerek, emulgeálók, ízfokozók, stb. is nagyrészt idegen a szervezetünknek, így ezek kiválasztása és eltávolítása további terhet jelent a bélrendszerünknek is.
Ebben segít ez a 10 napos program, amelyet negyedévente érdemes megismételni, de egy-egy kiadósabb lakoma után is hozzányúlhatunk. Csökkenti a puffadást, növelheti az energiaszintet és több kiló fogyást eredményezhet néhány napon belül. Szedése alatt a „nagy dolgok” olajozottan és kíméletesen zajlanak…
Reggel és este szedjük,legalább fél liter vízzel! Napközben óránként 2dl vizet fogyasszunk,így tudja majd kifejteni áldásos hatását!
Ha Te is vágysz egy kis megkönnyebbülésre,keress a részletek miatt privátban!

20 400 5552 

Molnár Eszter fényképe.

 

Utoljára frissítve: 2017 February 09.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>