Egészség webáruház

JÓ TANÁCSOK A KÚRÁHOZ MOLNÁR ESZTERTŐL

szerző:  - kategória: Egészség - dátum: 2017 February 09. -

A teljesség igénye nélkül pár jó tanács a kúrához..

MOLNÁR ESZTERTŐL

 :)
-Étkezések előtt,alatt,és után 20 percig ne igyatok semmi folyadékot! Rossz szokás,felhigítja a gyomorsavat,és lassúbb lesz az ételek lebontása,az emésztésetek. Szóval ha a bogyóitokat étkezések előtt veszitek be,az legalább 20 perccel a hami előtt történjen! :)
-Ha Refluxos vagy,minden étkezés előtt 20 perccel készíts egy kupicányi sóoldatot /fél dl víz,kevés himaláya só/,és hajtsd fel! Refluxosként MINDIG étkezések után idd a Regenort,reggel is!!!
-Téveszme,hogy ebben a kúrában ragadozóként viselkedünk,és húsokat eszünk folyamatosan...a húsok savasítanak,izületi problémákat okoznak,tehát csínján vele! Ez NEM HÚS,hanem ZSÍR diéta!!!!!!!
-Ha nem indul be a fogyásod,ha stagnál,vagy hízol,akkor valószínű,hogy az a vércsoportú vagy,aki nem,vagy nem jól tudja feldolgozni a szénhidrátot,keményítőt,gabonát. Ha ezeket tapasztalod,állítsd át az étkezésed főleg zöldség+zsír fogyasztására.
Vagyis próbáld meg helyettesíteni a kenyeret pl. tojással,vagy zöldségtócsnival,karfiol/brokkoli-kenyérrel. A köretek is legyenek zöldségekből,hiszen ezek lúgosítanak,tele vannak élő enzimekel,felpörgetik az anyagcserédet,és a mérgek a rostokkal tudnak távozni Belőled!
Köret lehet pl.nyers,párolt,grillezett zöldség,sült zeller,répa,cékla,karfiolrizs,batáta püré,stb.
-Fóliázott,wákumos virsli,felvágott,szalonna,kolbász,ez mind tilos!!!!
Amit fóliában kínálnak,abban általában tej,szója,vagy cukor van ,különböző neveken! Ezek tilosak!Ezért ha lehet,házi malacságokat készítsetek,vagy megbízható helyről vásároljatok!
-Ha unod a szalonnát,töpörtyűt,akkor készíts kencéket! :P
Bármilyen zöldségből,zsír és fűszerek hozzáadásával,de lehet tonhalból,májból,velőből,kolbászból is... pl. cékla-,tojás-,brokkoli-,cukkini-,csicseriborsó-,lencsekrém.. stb..
Ezeket nyugodtan kenheted a pirítósodra.
-Ha a patikából veszel aszkorbinsavat,hogy C-vitaminos vizet ihass,ügyelj rá,hogy mindig tegyél hozzá friss facsart citromot pár cseppet!! Ugyanis az aszkorbinsav szervetlen vegyület,mellé kell csempészni valamilyen szerves c-vitamint,hogy felismerje a szervezet,és tökéletesen felszívódhasson! Ha az ökonetes MSM-C-vitamint iszod,az már önmagában tökéletes! :)Egész nap ihatod,mert ezt a vitamint nem tárolja a szervezet ,folyamatosan ürül belőlünk. Lúgosít,immunerősítő,zsírégető! KELL a kúrához!!!!
-A Regenort MINDIG 5 milivel kezd,és csak ha elmúlt az összes méregtelenítési tüneted,akkor emeld 10 milire,ha mázsa feletti vagy,vagy 10 kilónál több a túlsúlyod,akkor Neked kb. 10 nap múlva már a 15 ml ajánlott.
-Amikor a szádba veszed az italt,legalább 1 percig tartsd is ott,hogy már a nyálkahártyán elkezdjen felszívódni! Ha így túl erős Neked,akkor egy ujjnyi vízbe téve igyad.
-Naponta legalább 2-3 liter tisztított vizet,vagy C-vitaminos vizet igyál meg,esetleg gyógyteákat mellé.Bodza,hárs,fodormenta,csipkebogyó mehet. TILOS minden bolti ital,üdítő,szörp,alkohol!
-Ha lehet,ne nagyon fogyasszatok gluténes vagy keményítős ételeket.
Van,akinek ennyi elég,hogy ne fogyjon! Akinek a fogyás a célja,az kerülje a krumplit,rizst,kukoricás dolgokat,ezekből készült liszteket,rizstejet,rizstésztát,kukoricatésztát.. a keményítő cukorra bomlik bennünk,és megköti a zsírt,ne erőltessük.
-Bubis vizet ne igyunk,mert savasít,puffaszt!!!! Ásványvizet sem,mert egyenes út a szív és érrendszeri betegségek felé. A benne lévő szervetlen ásványi anyagokat ugyanis nem tudja beépíteni a szervezetünk,lerakódnak az erek falán,és magas vérnyomást,érszűkülete,koszorúér meszesedést okoznak. Az emberi szervezet csak a növények által fotoszintézis útján szervetlenből szervessé alakított ásványi anyagokat képesek hasznosítani.Ne igyatok ásványvizeket!!! A webshopban fantasztikusan kedvező áron vásárolhatjátok meg a legmodernebb,NASA által kifejlesztett víztisztítót!
-Regenoros nasik az első hónapokban egyáltalán nem javasoltak,nagy a csábítás veszélye!!!!:P
-A bolti zsírokban tejet találunk,ami ugye tilos a kúra alatt..Persze,ha nincs más választás,akkor egyétek,de ha módotokban áll,akkor süssetek kacsa vagy libahájat,vagy zsírszalonnából töpörtyűt.. és azt tej nélkül készítve tutira regenoros lesz!

20 400 5552 HÍVJ , HOGY SEGÍTENI TUDJAK !

Molnár Eszter fényképe.

Utoljára frissítve: 2017 February 09.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>