Warning: fopen(/home/algamann/domains/algalife.hu/system/cache/cache.blog_article.2.0.3b247eecb09651cd283a1b1e98d8fd99.1713995641): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/algamann/domains/algalife.hu/system/library/cache.php on line 32Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/algamann/domains/algalife.hu/system/library/cache.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/algamann/domains/algalife.hu/system/library/cache.php on line 36 Pár gondolat a diétával kapcsolatban

Egészség webáruház

Pár gondolat a diétával kapcsolatban

szerző:  - kategória: Betegségmegelőzés (prevenció) - dátum: 2017 February 17. -

Pár gondolat a diétával kapcsolatban.

Forrás : Molnár Eszter

Sajnos egyre sűrűbben fordul az elő,hogy valaki még csak az érdeklődési stádiumban van,de már arról érdeklődik,vajon milyen
édességek,gyümölcsök fogyaszthatók a kúra alatt.
Ezért szeretném,ha mindenki elgondolkodna,miért is kezd/ett/ bele ebbe a speciális diétába.
Valószínűleg az életének valamely része tarthatatlanná vált..
Vagy eljutott betegségeinek olyan fokára,ahol az orvosság már nem segített,és elkezdett alternatív gyógyulási lehetőségeket felkutatni.
Vagy a túlsúlya öltött olyan mértéket,amely sem emberként,sem egészségügyi szempontból nem fokozható tovább.
Mindenkinek egyéni a motivációja.
De amikor rátalált erre a fantasztikus szerre,kérem,ne akarja ugyanazt az életvitelt folytatni,amely kóros elhízáshoz,betegségekhez,súlyos szövődményekhez vezetett!!!
Ha valaki a diéta elkezdése után is mindig a roppanós gyümölcsökről,fagyikelyhekről ábrándozik,vagy minden buliban felhajt pár pohárkával,mégis milyen változást vár???
Hiszen ez az életmód juttatta oda,ahol most van!!!!
A Regenor hatása 100%-osan eredményes mindenkinél,de ennek feltétele a speciális diéta maximális betartása,zéró toleranciával!!!!!!!!!!

Több helyen is hallom,olvasom,hogy margarinos kiflit eszik,naponta csokikat nasizik,és gyümölcsleveket iszik,néha bekao egy sütikét,vagy tejjel issza a coffííííját.
Természetesen megteheti..
Még az is lehet,hogy először fogyni fog.. Mert azért a Regenor dolgozik benne,és ürül a méreganyag..
DEEEEE!!!!

Mivel ez NEM FOGYÓKÚRA,HANEM MÉREGTELENÍTŐ CANDIDA DIÉTA,a gombák az édességek,alkohol,tej stb. fogyasztása miatt NEM ürülnek ki a szervezetéből!!!!!!!!
Ezért nem áll helyre az egészséges bélflóra!!!
Ha abbahagyja a Regenort,a dupláját fogja visszaszedni a leadott kilóknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez a Yo-Yo effektus!
Ha valaki rendesen betartja a szabályokat,nem bűnözik,elegendő zsírt fogyaszt és pontosan issza a Regenort,egészséges bélflóra,candida mentes szervezet lesz a jutalom.
Helyreállnak az alapvető életfunkciók,a méregtelenítés hatékonyan,100 %-osan működik utána! Egészséges test,ideális súlyméret ,harmonikus lélek a kúra utáni jutalom!!! :) :)
Szóval,csak az kezdjen bele a diétába,aki a megfelelő hozzáállással rendelkezik.
Ez nem vicc,sokaknak az élete a tét!!!!!!
1 borsónyi bűnözés 2 HÉTRE MEGÁLLÍTJA a FOGYÁST!! És 1 üveg Regenort kidobtunk az ablakon!
Ha bűnözöl és tiltó listás ételt eszel,nem fogsz lefogyni!
Ha nem hiszel benne 100 %-osan,nem fogsz lefogyni!
Ha idegeskedsz,stresszhormont termel a szervezeted,ami nem engedi,hogy fogyj!
Csináljuk a diétát egyszerűen! Zsír+ Regenor+Zöldségek + hús!
És meglesz az eredménye!!
Amikor azt mondja valaki,hogy hónapok óta nem történik semmi változás,ott azért megnézném az illető napi étrendjét! Mert a diéta működik!!!
Lehet,hogy épp lenyalta a tortakrémes fakanalat,bekapta a gyerkőc maradék falatkáit, vagy a kertben egy illatos epret..de ezeket persze senki nem mondja el! :) :)
És az is előfordul,hogy valakinek olyan ételallergiája van,ami még nem derült ki,de valamit rendszeresen fogyaszt,amitől nem tud fogyni. 
Ha pár hétig nem indul be a fogyás,nyugodtan hívjátok fel szabó Szigfridet,a feltalálót! Menjetek el vércsepp analízisre,vagy egy biorezonanciás állapotfelmérésre! Rengeteg oka lehet annak,ha nehezen indul be a fogyás,gyógyulás! Kérjétek a SAJÁT szponzorotok segítségét!!
Előfordulhat az is,hogy az illető az életének olyan stresszes időszakában van,amikor életellenes lenne,ha fogyna.Ilyenkor a Benne lévő komplex rendszer az élet védelmét tartja a legfontosabbnak,és az illető egy dekát sem fog fogyni!
Vagy olyan súlyos egészségügyi problémái vannak,amelyen először dolgozni kell a Regenornak,a fogyás ilyenkor is másodlagos!!
Vagyis,akkor álljunk neki a diétának,ha testben,agyban,lélekben erre felkészültünk,és tökéletesen betudjuk tartani a diéta szabályait!
TÜRELEM,HARMÓNIA,az apró pozitív változások észrevétele....
Vagyis..örüljünk annak is,ha egy makacs pattanásunk tűnik el nyomtalanul,vagy beáll a vérnyomásunk,vércukrunk a megfelelő értékre,vagy könnyebben kelünk fel a fotelből,elmaradnak a hőhullámok,nem görcsöl a lábunk,betudjuk hajlítani az izületes kezünket,elmúlik az allergiánk.. és még sorolhatnám..
Mégegyszer mondom: ez nem fogyó,hanem méregtelenítő kúra!!!!!!!!!
A Regenor pontosan olyan ütemben segíti a fogyásunkat,amely összhangban van a gyógyuló testünkkel!
Ne most akarjatok mindenféle ételkülönlegességet kipróbálni,ez most egy böjti időszak!Persze,finom házi kolbásszal,szalonnával,ropogós sült csirkével nem tűnik olyan nagyon szenvedősnek! :)

Utoljára frissítve: 2017 February 17.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>