Egészség webáruház

A vezetett Terápia

szerző:  - kategória: Egészség - dátum: 2017 February 17. -

Ajánlom...

 

Forrás : MOLNÁR ESZTER


Ha a kúrádat hatékonyan,eredményesen szeretnéd csinálni!!!! <3
Érdemes a diétát a 10 napos béltisztító programmal kezdeni,ez akár 3-5 kiló lerakódott salakanyagtól megszabadíthat,és előkészíti,megtisztítja a bélrendszered a Regenor kúrához.
Ha sok a candida gombád/ nagy a túlsúlyod,a candidiázis tüneteit tapasztalod magadon,nagyon szereted az édességeket,gyümölcsöket,szeretsz nassolni/akkor érdemes célzottan pusztítani őket,ezt Candida cleanssel + a növényi hashajtókat tartalmazó Natu-laxszal érheted el leggyorsabban.
Ha szoros barátságot ápolsz házi kedvenceiddel,akkor mindenképpen érdemes egy parazita irtást is végezni. Élősködők minden ember testében lehetnek,/elég egy mosatlan zöldséget elfogyasztani,de a hentesnél vásárolt húsban is benne lehet,a csapvized is óriási mértékben tartalmazza./ Para cleans+Natu-lax.
A kúra mellett rettentően fontos a vitaminok,ásványok utánpótlása,mert a Benned lévő méreganyagok az ásványokhoz kapcsolódva ürülnek a testedből,ezért pillanatok alatt hiánybetegségeid alakulhatnak ki,ha nem figyelsz rá!
Immun suprémmel /4000-féle ásványi anyagot,nyomelemet,vitaminokat,aminosavakat,stb/ Mega Mineralssal,One a day multival,Green multival tudod pótolni ezeket!
Fontos a D3K2 vitamin fogyasztása,D-vitamin nélkül nincs fogyás,ne felejtsétek!!!!
Minden vércsoportnak megvan a gyengesége és erőssége,milyen típusú élelmiszereket tud megemészteni,és miket nem. Ezért érdemes a Digest complex emésztőenzimet végig fogyasztani a kúra alatt,-de az első 3 hónapban mindenképpen- segítve evvel a tökéletese,gyors emésztést. "A" vércsoportúak enélkül nem tudják eredményesen végezni a Regenor diétát,mivel ez egy zsíros étkezésen alapuló méregtelenítő folyamat,nekik pedig hiányzik a zsír bontásához szükséges enzim a szervezetükből.De mindenkinek hatalmas segítség,mert az összes fő élelmiszer csoporthoz tartalmazza a lebontásukat segítő enzimeket.
Főzés során egyébként,40fok felett elpusztulnak az ételben az enzimek,ezért ha nem nyers ételt eszünk,érdemes feltétlenül Digestet szedni mellé.
Valamilyen probiotikum szedése is javasolt/ a Flóra plusban 7 baktériumtörzs van,az SCD herbalban 14!!/,mert a bélflóránk a kúra kezdetekor nagyon legyengült,sérült,hiányos állapotban van,rossz baktérimokkal túlsúlyban,ezért vissza kell telepíteni a jótékony baktériumokat,amik aztán elszaporodnak,és visszaállítják a bélflóra egyensúlyát.

Természetesen ezek csak ajánlások a diétához,Te döntöd el,mivel segíted a tökéletes méregtelenítést! Lehet csinálni a kúrát hosszú ideig,eredménytelenül,lenullázva a vitamin háztartásod,és lehet hatékonyan,gyorsan,odafigyelve,és minden hiányzó ásványt,vitamint megadva a szervezetünknek,gyönyörűen fogyni,gyógyulni! <3
Tudjátok,az nem elegendő,ha a szérumot isszátok,hiszen az önmagában a méregtelenítést indítja be,de nem pótolja a mérgekkel gyorsan ürülő vitamin,nyomelem,ásványianyag szükségletünket!!
A Reg-enor diétát 1x kell rendesen végigcsinálni,utána pedig a fenntartó kúrával megőrizheted a kilóidat,és az egészségedet is.
Természetesen ha valakinek betegségei is vannak,akkor arra célzottan lehet terméket vásárolni.
Tudjátok.. ha táppénzre kellene menni,az mindig sokkal többe kerül,és fájdalmasabb is,mint az okos megelőzés!

 

Molnár Eszter fényképe.

Utoljára frissítve: 2017 February 17.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>