Egészség webáruház

Reg-enorhoz ajánlott termékek

szerző:  - kategória: Egészség - dátum: 2017 April 21. -

Forrás : Molnár Eszter

 

-- Összeállítottam Nektek pár lehetséges KEZDŐ-KÚRA csomagot,a legminimálisabbtól,a mindenre kiterjedőig!
Vásárláskor általában anyagilag behatárolt a legtöbb ember,ezért készítettem Mindenki Számára méregtelenítő csomagokat.. Természetesen,a saját szponzorotokkal kell átbeszélnetek,hogy mit-miért szedjetek,mi az,amit semmiképpen nem lehet elhagyni,és mi az,amit esetleg később is elkezdhettek.
Mivel a kúrát kizárólag személyre szabottan szabad folytatni,átbeszélve minden körülményt,csak olyan szponzort válasszatok a regisztrációtokhoz,aki hiteles számotokra.
Ha engem választanál,ott leszek Melletted végig a kúra során!!
Mivel ide árakat nem írhatok,lépjetek be bátran a webshop kezdőoldalára,és a termékek mellett ott látjátok a tagi árakat,szóval nagyjából ki tudjátok számolni,mire lesz keretetek első vásárlásnál.
Remélem,segítséget jelent majd számotokra! :)
http://webshop.okonet.hu/
http://webshop.biocomag.ch/
Természetesen az én favoritom a 7-es,mert abban már a vitamin-ásványianyag utánpótlás,a gomba és parazitairtás,a 10 napos vastagbéltisztítás,az emésztőenzimek,és a jótékony bélbaktériumok visszatelepítése is benne van! :)
Természetesen szabadon variálható,csak egy kis iránymutatásnak szántam. És persze,betegségek esetén azt célzottan kell kezelni!

 

Molnár Eszter fényképe.

 
Utoljára frissítve: 2017 April 21.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>