Warning: fopen(/home/algamann/domains/algalife.hu/system/cache/cache.blog_article.2.0.3b247eecb09651cd283a1b1e98d8fd99.1713896984): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/algamann/domains/algalife.hu/system/library/cache.php on line 32Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/algamann/domains/algalife.hu/system/library/cache.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/algamann/domains/algalife.hu/system/library/cache.php on line 36 Kurkuma 5 ezer éve használatban

Egészség webáruház

Kurkuma 5 ezer éve használatban

szerző:  - kategória: Egészség - dátum: 2017 April 21. -

Forrás : Molnár Eszter

TURMERIC - a legújabb tisztító,méregtelenítő termék!!!!!!!!

A Turmeric 750 mg os kapszulában kapható,mely ősidők óta az egyik legerőteljesebb fűszernövény,a Kurkuma kivonata,őrleménye,és ami fontos tartalmaz Bioperint,amely 60%-kal növeli a kurkuma felszívódását!Ettől is egyedülálló ez a termék,melynek óriási előnye,hogy napi 1 kapszulával is növeljük a prevencióban alkalmazott eredményeinket!

Tavasszal az alábbi szervek,rendszereink gyengülnek,sebezhetőek:
-Máj,Epe funkciók működése,túlterheltség miatt
-Csontok,ínszalagok,izűletek
-Immunrendszerünk,a felgyülemlett méreganyagok hatására
A Bioperin nem más,mint borskivonat,amely számos jótékony hatással rendelkezik,a bőrre is jótékony hatása van!
A Kurkuma 5ezer éves használatú fűszernövény,melyet a gyökérből őrölnek,ettől van csodásan szép sárga színe!Ázsiai országokban évezredes a használata,csakúgy,mint Indiában,Indonéziában,Kínában,Japánban…Még csak 10-20 éves tudományos vizsgálata van,de már számos területen bizonyított a hatékonysága!Az élelmiszeripar használja színezésre is,de mivel drága,ezért sajnos más dolgokkal helyettesítik sok helyen,ami nem túl egészséges nekünk!A keleti konyhaművészet alappillére,és a népi gyógyászatban is sok helyen alkalmazzák!

-Emésztésjavítás,Bélgörcsök,puffadás megszüntetése
-Szív érrendszeri problémáknál jelentős eredmények
-Járványok,fertőzések kialakulásának csökkentése
-Sebgyógyítás,Vértisztító hatás,gyomorbántalmak…

Alzheimer,és Hasnyálmirigy betegségek megelőzése kezelése,nagyon komoly eredményeket produkál!
750mg-os,95%os hatóanyag
felszívódással,daganatmegelőzésben,kezelésben bizonyított már,mivel jelentősen csökkenti a gyulladásokat,a CRP szintet a szervezetben!
Rendkívül hatékony pikkelysömör kezelésében,megelőzésében!
Pajzsmirigybetegségeket lehet vele megelőzni,kezelni!
A 40-60 év közötti korosztályunk a legveszélyeztetettebb a daganatoknál,ezért ebben a korban rendkívüli a prevenciós szerepe!
Végstádiumú daganatosoknak is ajánlott,hiszen nem mindegy,mennyire viselik a fájdalmat,a készítménynek fájdalomcsillapításban is vannak eredményei!
Az immunrendszerre gyakorolt hatása rendkívül pozitív,mivel lúgosít,pusztítja a szabad gyököket!
Elpusztítja az elöregedett sejteket,amik általában ráksejtekké képesek alakulni,így is csökkentve annak kialakulásának kockázatát!
A túlsterilizált,antibiotikumokkal teli környezet gyengíti az immunrendszert!!!1-3 béta glukánok képződését serkenti a szervezetben,melynek bevitele problémás,eléggé nagy hiányok alakulnak ki emiatt az immunrendszerünkben.
2 éves korig tilos lenne a gyermekeknek adni cukrot,és fehér kenyeret,sajnos ez elég nagy probléma a kicsik fejlődésében!
A szabad gyökök károsítanak sejten belül és kívül is,ezért nagyon fontos a használata,C-Vitaminnal(pl.MSM/C italpor)nagy dózis mellett,főleg ha már kialakult valami komolyabb probléma!
A ráksejtek sokáig tünetmentesek,sajnos nehéz észrevenni,és sokszor már későn diagnosztizálják!
Ebben,a megelőzésben kiváló a Turmeric,mert a kurkumin gátolja a sejtburjánzást!Az ösztrogének kóros képződését is gátolja,főleg a változó kor időszakában lényeges,hogy ne vigyünk be ösztrogéneket,ne szaporodjanak túl,de fiatal korban is veszélyes.Sajnos a vizeinkben is sok az ösztrogén,ezért fontos a víztisztító is!!!
20 év alatt,a 320 szorosára nőtt az elektroszmog,amely óriási stresszfaktor a szervezetnek.A Stressz az egyik legnagyobb szabadgyök-képző!Aki még dohányzik,annak is fontos a turmeric,és a nagy dózisú napi 5000 mg Cvitamin bevitele(MSM/C-vízzel oldva kiváló!).

Turmeric+DHEA kapszula=fiatalság megőrzése,szebb bőr,körmök,normálisan működő hormonok!!!!!!!!!!

Kemoterápia alatt,után,kötelező lenne szedni,mivel a szőnyegbombázás legyengíti az immunrendszert 2x2 adagban,ilyenkor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az úgynevezett,”Májkómát” simán meg lehet vele előzni,hiszen az egyik legerősebb májregeneráló,és a vért is tisztítja!Kemó vagy Biológiai kezelés során mindenképp javallott!!!2x2!!!
Javítja a rákos sejtek pusztulási arányát!
Turmeric+Immun Supréme alga szedésével a HPV vírus is gyorsan rendbehozható!!!!!!!!!!!
Hasnyálmirigy betegségeknél,kiválóan alkalmazható +Krill olaj kapszula szedésével!!!
Vastag és végbélrák esetén 57%-kal csökkent a ráksejtek száma,így nőtt a túlélés esélye,a vizsgált,kezelt embereknél!
A Prosztata problémákat 3 hónap alatt képes rendbe hozni,Krill-Olaj kapszulával kiegészítve!
Májrák esetén megadózisban Turmeric(akár 3x2 vagy 2x3).
Agydaganatok kialakulásának gátlásában,ha már van kezelésében is kiválóak az eredméynek,mivel képes az agy vér-gáton áthatolni,ezért hatékony alzheimer esetén is!!!
Veseelégtelenség,Veseproblémák esetében is kiváló!
Cukorbetegségeknél is,mivel a CRP szint csökken,ezért a szövődmények nehezebben tudnak kialakulni!
Minden esetben a gyulladást kell megszüntetni,mivel ez a daganatok,és krónikus betegségek melegágya!!!
IBS(irritábilis bélszindróma) 60%-os hatásfokú javulás!
Kiváló szürkehályog kezelésében,megelőzésére!Ha szedjük,még időben,a 2.es tipusú cukorbetegség nem tud kialakulni!Növeli a sejtek antioxidáns szintjét,ezáltal ellenállóbban működnek!
Segíti a kollagéntermelést,melynek köszönhetően ujraképződik az izületi-porcfolyadék,amely hiánya sok ember életét megkeseríti!Hamarabb jönnek rendbe sportsérülések,jótékony mindennemű izületi probléma esetén,mivel ennek oka is a gyulladások képződése a szervezetben!Külföldön már injekciókban is adják,sajnos hazánkban ez nem fontos,nem támogatják….
Az epehólyagot erősíti,és segíti az epefolyást,ami nagyon fontos!!!A folyamatos epefolyás biztosítja,hogy a baktériumok elpusztuljanak,ürüljenek a szervezetből,és a megfelelő,fontos enzimek felszívódjanak!!!
Csökkenti a Toxinok felszívódását,főként a 0 ás vércsoportúak vannak ennek jobban kitéve!Nekik még fontosabb!!!Csökkenti a fájdalmat!
Így pl.daganatnál,nagyon hatékony lehet NONI és Algakomplex kombinációval,de aki teheti vigyen be sok Cvitamint,és Krill olajat is!!!Egy igazi energiabomba együtt ezek!!!
Nagyon fontos a tiszta víz,ezért a víztisztítót is meg kell oldani valahogy,hiszen a palackos vízzel,a csapvízzel visszamérgezzük a szervezetet!Minden tavasszal érdemes egy kúra minimum!
Rendszeresen is szedhető,megelőzésre napi 1 kapszula,már meglévő problémáknál min. 2x1 kapszula!!!
Várandósoknak tilos!
Véralvadásgátlót szedők ne fogyasszák,Gingko Bilobával együtt nem javallott szedni.

 

Ha érdekel a termék , hívj : 20 400 5552 vagy olgitermgyogy@gmail.com

 

 

Molnár Eszter fényképe.

 

 
Utoljára frissítve: 2017 April 21.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>