Egészség webáruház

Elsavasodás tünetei , és helyreállítása !

szerző:  - kategória: Betegségmegelőzés (prevenció) - dátum: 2017 April 22. -

Forrás : Molnár Eszter

 

 

Napjaink táplálkozása a leggyakoribb oka az elsavasodás kialakulásának!!
Túl nagy mértékben fogyasztunk savasító ételeket,italokat fogyasztunk.Ezzel szemben kevés zöldséget eszünk, melyek segítenének ellensúlyozni a savakat.
Még a stressz és a többi negatív érzelem is savakat termel, ennek következtében a stresszes ember könnyebben megbetegedhet.
Amikor felborul szervezetünk pH-ja, számos problémával szembekerülhetünk. Egy elsavasodott testben az egészséges sejtek elkezdenek felbomlani - a megváltozott környezet hatására -, és különféle baktériumok alakulnak ki belőlük, melyek élesztő- és egyéb gombákká válnak, végül penészgombává – melyek aztán újabb savakat termelnek. Ez az ördögi kör így folytatódik, és az enyhe tünetekből később súlyosabb problémák alakulhatnak ki.

A savasság a következő problémákat okozhatja, csak hogy néhányat említsek:
- magas vérnyomás
- menstruációs zavarok
- hajhullás
- bőrproblémák
- meddőség
- gyomorsav
- tinik bőrén a pattanások
- kóros soványság
- pajzsmirigy problémák
- candida gomba
- nőgyógyászati problémák
- allergia, asztma,
- ízületi gyulladások,
- puffadás,
- cukorbetegség
- depresszív állapotok
- rák
- csontritkulás

Fáradtság
A test elsavasodása nagyon gyakran okoz alacsony energiaszintet. Egy savas közegben termelődő méreganyagok lecsökkentik a fehérje és az ásványi anyagok felszívódását, így meggyengül a test hormon- és enzimtermelő képessége, és a sejtek nehezebben újulnak meg, a test kevesebb energiát termel. Ennek eredményeképpen fáradtságot és csökkent állóképességet tapasztalunk.
Az elsavasodás tehát egészségügyi problémák széles skáláját okozza, viszont ennek helyreállításával, egy optimálisan lúgos környezetben a test meggyógyítja önmagát.
Ragyogó egészségünk és életerőnk titka szervezetünk pH-egyensúlyában rejlik.
A pH-egyensúly helyreállítása helyes étrendet igényel.
Ez azt jelenti, hogy lúgosító ételeket (zöldségek, alacsony cukortartalmú gyümölcsök, stb.) és nagy mennyiségű vizet kell fogyasztanunk.

Mit tapasztalhat, ha elkezdi újra egyensúlyba hozni testének pH-ját tápanyagdús, lúgosító ételekkel vagy táplálékkiegészítőkkel?

•Lehetséges, hogy méregtelenítési tüneteket tapasztal majd, mint például szédülés, hányinger, fejfájás vagy fáradtság. Ez azért van, mert ahogy a test elkezd megszabadulni a felgyülemlett savaktól, a vér szennyezettebb lesz, így rosszabb közérzetet tapasztalhat, mielőtt jobban érezné magát. Ez jó, annak a jele, hogy a teste kiüríti az elraktározódott méreganyagokat a szervezetéből. Hol szeretné inkább tudni a rossz dolgokat: a testén belül vagy kívül?
•Talán úgy találja majd, hogy kevésbé éhes; ez azért van, mert az evés utáni vágy nagyon gyakran a test víz utáni könyörgése. Ha nem hiszi, próbálja ki! Legközelebb, amikor úgy érzi, muszáj ennie, igyon meg egy liter zöld italt. Fogadok, hogy legtöbb esetben az éhség eltűnik.
•Több zöldségre fog vágyni, mint eddig
•Elképzelhető, hogy bizonyos ételek utáni erős vágya csökkenni fog. Az egészségtelen ételek, mint például a csokoládé, tejtermékek,szénsavas üdítők, édességek vagy a vörös húsok iránti vágy általában lecsökken.
•Ahogy helyreáll a pH-egyensúly, a teste elkezdi megszabadítani magát a felesleges zsírtól, mely az elsavasodás következménye volt. Nem szokatlan jelenség, hogy ha valaki tartja magát ahhoz, hogy megiszik naponta legalább 3-4 litert, akkor akár egy hónap alatt leadhat 5-10 kg-t.
•Megtapasztalhatja, hogy megnő az energiaszintje.
•. A szervezetünknek legmegfelelőbb nagy mennyiségű strukturált víz drámai hatást tud kifejteni a bőrre. Az eddigi száraz és esetleg ráncos bőr hidratálttá válik, sima és rugalmas lesz.
•Észreveheti, hogy jobban és mélyebben alszik. Sokan beszámolnak arról, hogy az eddigi 8-10 óra alvás helyett sokkal kevesebbre van szükségük, hogy teljesen kipihenjék magukat.
•Lehet, hogy tisztulni kezd a gondolkodása, és megszűnnek a ködös pillanatok, amelyeket néhanapján tapasztalhat. Ahogy gondolkodásunk tisztábbá válik, javul a stresszhelyzetek kezelésére való képességünk.
•Sokkal ritkábban vagy egyáltalán nem betegszik meg. Egy egészséges, enyhén lúgos testben nem szaporodnak el a kórokozók, és nem alakulnak ki a rendellenességek, illetve megerősödik a szervezet immunrendszere. Nem örülne neki, ha nem kellene többet gyógyszerekre költenie?
•Általános egészségi állapota igen pozitív irányba lép előre, és ez felbecsülhetetlen érték.

Hisszük, hogy a testünk egészségesnek, élettel telinek és rugalmasnak teremtetett. Minden képessége megvan arra, hogy meggyógyítsa magát, ha mind a szükséges környezet, mind a szükséges tápanyagok rendelkezésére állnak.
Fedezze fel a lúgosítás hihetetlen előnyeit! Emlékszik, milyen jól érezte magát gyerekkorában?
Mennyi energiája volt?
Most visszanyerheti az egészség és az erőnlét nagyszerű érzését... az egész a testének egyensúlyba hozásával kezdődik.
És persze,a lelki méregtelenítésről se feledkezzünk meg!!!!!
EGÉSZség csak a TEST+LÉLEK+SZELLEM teljes harmóniába kerülésével érhető el!
A REG-ENOR kúrával a fizikai test harmóniáját tudjuk visszaállítani! A többiről Nektek kell gondoskodni! <3
Ha a JÓL LÉTED mellett döntesz,keress privátban,és segítek,hogy visszanyerd az EGÉSZséged!

 

Hívj 20 400 5552  vagy olgitermgyogy@gmail.com

 

 

Molnár Eszter fényképe.

 

 
Utoljára frissítve: 2017 April 22.
Amennyiben segítségre van szükséged, hívj: +36 20 400-5552.
Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

Copyright © 2014 AlgaLife - Minden jog fenntartva!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás
<b>Notice</b>: Undefined variable: text_home in <b>/home/algamann/domains/algalife.hu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_insignia_template_common_footer.tpl</b> on line <b>111</b>